Mode

Initialen sieraden van Kaya

februari 23, 2020

Een merk waar ik fan van blij is Kaya. Deze webshop heb continu zulke mooie sieraden voor fijne prijzen en een onwijs goede kwaliteit. Ook gaan ze altijd mee met de mode en haken ze in op de laatste trends. Ik heb al eens eerder mogen schrijven over Kaya Sieraden en ook nu is het weer een feestje om hierover te schrijven.

Een trend die je tegenwoordig erg veel ziet zijn sieraden met initialen. Van jezelf, je kindje, je geliefde. Noem maar op! Ze vallen op, vertellen een verhaal en zijn persoonlijk. Mooier kan het bijna niet. Bij Kaya kan je ook terecht voor mooie gepersonaliseerde sieraden met initialen. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren (rosé, zilver of goud), vormen, stijlen. Alle sieraden worden met de hand gegraveerd.

Ik mocht een gepersonaliseerde ketting uitzoeken bij Kaya en koos voor deze munt-ketting in 18k verguld goud. Het is de subtile Oliva met drie letters. De D van Dagmar, de Y van Yasmin en de E van Erin. Mijn zussen en ik. Vond ik ook wel heel speciaal en weer eens iets anders dan mijzelf of mijn gezinnetje.

Het bestellen van de ketting gaat heel gemakkelijk. Je kiest de kleur, het aantal letters en de soort ketting die je wilt. Ik heb de jasseron fijn gekozen, dit vind ik zelf altijd het mooiste en meest subtiel, maar je kan dus ook een andere kiezen. Na het bestellen gaan ze de ketting graveren en daarna heb je hem al super snel in huis. De sieraden worden geleverd in een mooi doosje of zakje inclusief zilverdoekjes. Zo kan jij jouw sieraden ook mooi houden!

Wil jij ook een mooie ketting graveren of een ander persoonlijk sieraad? Bekijk dan even de website van Kaya Sieraden.

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen. Wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply