Mode

MAGIC Bodyfashion review

februari 22, 2020

Goed zittende lingerie die ook nog eens praktisch en mooi is. Klinkt te mooi om waar te zijn he? Toch is dat niet het geval! Het bestaat echt, yaaaay. Want ben jij al bekend met MAGIC Bodyfashion? Dit merk is op de markt gebracht voor vrouwen van alle leeftijden en maten. Er is dus werkelijk voor ieder wat wils.

MAGIC Bodyfashion heeft lingerie en onderkleding ontwikkeld waarin jij jezelf zelfverzekerd en goed kunt voelen, waarin jij gewoon kunt bewegen en je leven kunt leven zonder je zorgen te maken over hoe je eruit ziet: want je ziet er goed uit.

Nieuw van MAGIC Bodyfashion is MAGIC Cares, dit is een collectie gemaakt van duurzame materialen. Ook het ontwikkelen en het produceren van deze collectie gaat duurzamer en er wordt rekening gehouden met de mensen die het maken zodat zij profiteren van de business, vrouwenrechten worden gesteund, Pink Ribbon krijgt donaties en er wordt gezorgd voor opleidingen. Eigenlijk is dit opgedeeld in 3 stukken: economisch, social en omgeving. Zo doe je dus ook nog eens iets goeds wanneer je koopt bij MAGIC Bodyfashion!

Ik mocht een aantal artikelen proberen, dit was gelijk mijn eerste ervaring met de producten van dit merk. Fijn! Zo kan je alles blanco ervaren. Het viel mij gelijk op dat de stoffen enorm zacht zijn, zo fijn! Zacht en duurzaam, ze blijven ook erg mooi. Ik was een beetje bang dat ik in de BH een beetje plat zo blijven, maar niets is minder waar. Hij valt erg mooi en hierdoor staat het echt prima! Doet niet af aan een BH van bijvoorbeeld een ander lingeriemerk. De hipsters zitten gewoon mega lekker, praktisch voor onder rokjes, jurkjes en strakke broeken.

De keuze uit kleuren is niet enorm, maar dat vind ik zelf geen probleem. Vaak vind ik roze/huidskleur erg fijn om te hebben liggen in mijn kast. Die moet je overigens gewoon hebben, want er komt een dag dat je ze nodig hebt 😉 De BH en hipsters zijn gemaakt van bamboo, dat is echt een fijne stof voor lingerie. Het ademt, anti-allergie en sneldrogend.

De bodybriefer is naadloos en nauwsluitend. Geeft shaping aan je rug en buik, hierdoor kan je hem dus zeker goed dragen onder strakke kleding. Om net wat meer vorm te creëren. Het materiaal is ademend, fijn!

Het zijn dus hele fijne producten van MAGIC Bodyfashion, zeker de moeite waard om te proberen.

Liefs,
Erin

https://www.instagram.com/p/B737u3ols8o/

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen, wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply