verzorging

Goodiebox – Go With The Glow

december 17, 2019

Voel jij het al? De decembermaand die overal begint door te dringen? De lichtjes, de kerstbomen, de kadootjes, de gezelligheid… Heerlijk! Het is zo’n gezellige en vrolijke tijd, ik ben er echt gek op! Zo ook de nieuwste Goodiebox, die is er ook helemaal klaar voor. Want… Go With The Glow.

Deze Goodiebox is samengesteld door Xelly Cabau van Kasbergen, die ken je vast wel 😉 Deze Goodiebox is samengesteld om de ontvanger van een maximale glow te voorzien voor deze fijne dagen. En geloof mij, die glow krijg je al bij het openen van de box haha.

Deze box bevat 7 producten waarvan er 5 fullsize zijn, een prima score haha.

Rituals

Er zit een miniversie van een Rituals mascara in. Ik kon ze wel, maar nooit uitgeprobeerd. Voor mij gevoel was ie namelijk niet fijn, maar niets is minder waar! Hij is wel degelijk fijn. Zo’n miniborsteltje is niet heel prettig, maar daar doe je weinig aan. Verder is de mascara zeker wel goed

Essentials by Goodiebox

Dit is een face mist, deze gebruik je als laatste stap van je make-up routine. Dit is een primer, hierdoor blijft je make-up de hele dag goed zitten.

Furr

Jaaaaa nep-wimpers! Dat is echt al zo lang geleden dat ik die op gehad heb haha. Wel weer benieuwd naar. Ik heb ze nog niet gebruikt, maar dit ga ik zeker rond de feestdagen doen. Zo op het eerste oog zien ze er erg mooi uit. Oh en ze zijn Vegan.

My Jewelry

Deze haarklip is zo leuk! Denk dat ik die sinds ik de box heb elke dag in gehad heb haha. Blijft goed zitten en ziet er gewoon leuk uit.

LASplash Cosmetics

Een leuke glitter eyeliner, welke je trouwens ook prima buiten de feestdagen om kunt gebruiken haha. Een fijne glitter en niet zo opvallend van kleur, prima voor iedereen dus.

ModelCo

Een mooie Lipstick in een rustige kleur. Dat is altijd wel fijn aan de Goodiebox: het zijn altijd rustige kleuren die voor iedereen goed is. Zo heb je dus vrijwel altijd producten die bruikbaar zijn.

De_CURE

Een liftend en corrigerend serum. Deze heb ik stiekem nog niet gebruikt, maar als ik een update heb deel ik die!

Weer een leuke en feestelijke box! Krijg jij hem al iedere maand binnen? Zeker eens naar kijken.

Liefs,
Erin

Ps. deze blog bevat producten die ik heb gekregen, wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

Leave a Reply