Speelgoed

Een loopfiets van Lekker Bikes

december 9, 2019

Eindelijk! Eindelijk fietst Senn met de loopfiets weg. Ik dacht oprecht dat hij deze fase zou overslaan haha. Hij leek maar niet te begrijpen hoe het moet en ook zijn beentjes konden niet lekker bij de grond: nu wel! En Senn gaat als een speer op zijn fietsje van Lekker Bikes.

Lekker Bikes is een Nederlands merk dat staat voor een top kwaliteit en Nederlands design. De materialen die gebruikt worden voor de fietsen zijn roestvrij aluminium en lichtgewicht. Fijn in onderhoud! Het merk bestaat sinds 2009 en is op de markt gebracht door een Nederlander. Toen hij in Australië besloot te gaan wonen, miste hij zijn fiets, maar geen enkele fiets sloot aan bij wat hij als Hollander verwachtte. Hij kocht een fiets van een Nederlandse vriend en de mensen in Autralië waren om! Daar is het idee gekomen om een perfecte fiets te maken die mensen blij maakt.

De fietsen zijn er niet alleen voor kindjes, ook voor dames en heren zijn er verschillende modellen en kleuren beschikbaar. En juist dat vind ik zo leuk aan deze fietsen: de kleuren! Er is echt voor ieder wat wils en als je wilt opvallen dan kan dat. Er is zelfs een nieuwe elektrische fiets gelanceerd!

Lekker Bikes
Lekker Bikes

Voor Senn kreeg ik de loopfiets van Lekker Bikes. Een stoer model die stevig is en heeeeel laag. De Mini Balance Bikes zijn speciaal ontworpen voor de kleintjes die willen gaan fietsen en moeten werken aan hun balans. Ook hier heb je de keuze uit heel veel kleuren: van oranje tot groen, van rood tot blauw. Het frame is 16 inch en dus prima voor de peutertjes onder ons vanaf een lengte van 90 cm. Er wordt gegeven dat het vanaf 4 jaar kan, maar onze nog (toen nog) 2 jarige Senn ging er ook prima op haha.

Het fietsje is lekker licht: ongeveer 8 kilo. Dus mocht je rebelse peuter vallen, dan ligt hij of zij niet direct klem onder de fiets. Ook kan je hem makkelijk dragen. Zo ging ik laatst bijvoorbeeld met de peuter op de ene arm en de fiets op de andere arm door het dorp heen. Oeps..

Een heerlijke fiets om het mee te leren en wellicht ook leuk als verjaardagscadeau. Wil jij nou ook zo’n stoere fiets shoppen? Check even de website van Lekker Bikes! Je koopt hem nu met korting voor 83 euro!

Liefs,
Erin

Lekker Bikes

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen, heb je hier vragen over? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply