verzorging

De mascara’s van Inika

mei 10, 2019

Het is alweer een flinke poos geleden dat ik bij de PR-lunch van Inika was, een Australisch merk met vegan en biologische producten. Tijdens die lunch heb ik dan ook voor het eerst kennisgemaakt met de producten en jeetje, hoe fijn zijn die! Laatst kreeg ik de mascara’s van Inika binnen, zullen die ook zo fijn zijn? Ik probeerde ze uit!

De mascara van Inika
Voor en na met The Mascara (1 laag)

Lange tijd waren er nog geen vegan en biologische mascara’s op de markt, dit doordat het productieproces gewoon simpelweg niet zo makkelijk was. Uiteindelijk is dit wel gelukt en bracht Inika een mascara uit. Dit was The Mascara en bestaat uit 100% mineralen. Daarnaast bestaat het voor 71% uit gecertificeerde biologische ingrediënten. Een hele mooie score! Ook de pigmenten zijn natuurlijk en op basis van mineralen. Lief voor je wimpertjes dus! Deze mascara heeft, zoals ik het noem, een gewoon borsteltje. Hiermee kan je jouw wimpers van de waterrand tot de puntjes bereiken 🙂

bold mascara
voor en na bold mascara
Voor en na met Bold Mascara (1 laagje)

Ook heeft Inika een Bold Mascara, deze is gericht op het intenser maken van je ooglook en het volume geven aan je wimpers. Dit volume wordt vooral gecreëerd door het dikkere borsteltje van de mascara. Ook deze mascara is 100% mineraal.

curvy mascara
voor en na foto curvy mascara
De mascara van Inika
Voor en na met Curvy (1 laag)

Als laatste heb ik nog de Curvy Lash getest, deze mascara geeft jouw wimpers meer krul voor een opener blik. Nooit verkeerd 😉 Het borsteltje van deze mascara heeft een lichte buiging, hierdoor wordt elke wimper mooi meegenomen.

Ik heb toch wel The Mascara als favorietje, deze voegt gewoon met mijn wimpers en ik kan goed omgaan met het borsteltje. De andere twee zijn zeker niet slecht, maar ik vind de borsteltjes wat minder fijn voor mijzelf.

Wil jij de mascara’s van Inika nou ook shoppen? Dat kan hier!

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen

    Leave a Reply