verzorging

Inika PR lunch

februari 6, 2019

Vorige week mocht ik aanwezig zijn bij een hele leuke lunch, namelijk… de vegan pr lunch van Inika!

Inika is een Australisch merk met 100% vegan, halal en natuurlijke producten die ook nog eens cruelty free zijn. Beter dan deze combinatie kan niet! De producten zijn van mineralen gemaakt en stuk voor stuk van topkwaliteit. Ze doen zeker niet onder aan de highend merken die op de markt zijn, dus de keuze voor natuurlijke producten wordt steeds makkelijker!

Voor dit event was ik nog niet bekend met het merk Inika en het is nog relatief onbekend in Nederland. Jammer! Want vele grote artiesten gebruiken dit merk al, zelfs de fashionweek is om en heeft de producten gebruikt! Dat zegt al veel over een merk, vind ik. Want dan moeten het wel goede producten zijn.

Tijdens dit event maakte ik dus voor het eerst, in reallife, kennis met de producten van Inika. Ik moet toegeven, dit merkt komt echt haar beloftes na. WAUW! Wat een mooie en kwalitatief goede producten zeg! Ze voelen heel fijn aan en voldoen aan je verwachting. Ik kreeg een goodiebag met drie producten mee naar huis, ik koos voor de liquid foundation, de cream illuminizor en de kabuki brush. Het was eventjes spannend of de kleur van de foundation goed was, maar die was echt perfect! Hij dekt heel mooi en zelfs na een dagje achter mijn peuter aan rennen zit hij nog prima op z’n plek. Hij sluit mijn poriën niet af en ik krijg er geen onzuiverheden van. Zo fijn! De cream illuminizor is een gouden highlighter die echt zo mooi is! Hij heeft een kleine glans/glitter af en brengt mooi aan. Ook deze blijft de hele dag mooi zitten.

Verder zaten er nog organic socks in de goodbiebag en gedroogde vruchten. Mjammie!

Overigens was de lunch ook echt enorm goed verzorgd! Twee heerlijke gerechtjes van Du Moi Catering. Hele verassende en bijzondere smaken bij elkaar! En geef toe? Een lust voor het oog.

Het was dus een enorm geslaagde middag waarbij ik heerlijk heb gegeten, een mooi merk heb ontdekt en lieve meiden heb ontmoet. Zo leuk! En ben jij nou ook nieuwsgierig geworden naar dit merk? Met de code INIKA20 krijg je tot 28 februari 20% korting op INIKA. Doen dus!

Liefs,
Erin

Leave a Reply