verzorging

Zonnebrand en aftersun Dr. Leenarts

juni 5, 2018

De zon, een dingetje op zich. Ik vind het toch altijd wel heel belangrijk om goed beschermd de zon in te gaan en dat vind ik nog belangrijker voor de kleine man die hier rondhuppelt. Toch is het iedere keer weer een hele zoektocht naar een fijne zonnebrand, eentje die niet plakt en waarvan ik geen onrustige huid krijg. Ja! Probeer die maar eens te vinden.

En zo kwamen ineens de producten van Dr. Leenarts op mijn pad. Een zonnebrand met factor 30 en een aftersun. De zonnebrand en aftersun zijn beide parfumvrij, geschikt voor de gevoelige huid en kunnen gebruikt worden voor kinderen en volwassenen. Heerlijk! Geen gesleep meer met verschillende tubes en sprays, iedereen kan dezelfde gaan gebruiken.

De zonnebrand en de aftersun zijn beide lekker dun en hierdoor ook goed smeerbaar, je smeert ze lekker uit over je huid en er blijft geen witte waas achter. Waar ik wel even aan moest wennen en dan vooral bij de aftersun is dat er dus echt geen geur aan zit haha. Natuurlijk geeft dat sowieso een minder chemisch gevoel en minder kans op een allergische reactie, maar toch vind ik het altijd wel lekker als ik mij na het douchen insmeer met aftersun dat ik dan ook nog een beetje lekker ruikt 🙂

Op de tube van de zonnebrand staan ook nog een aantal fijne tips om zo veilig mogelijk te zonnen en zo goed mogelijk voor je huid te zorgen. Te veel zon is natuurlijk nooit goed! Maar mocht het toch gebeuren dat je verbrand of iets te lang hebt liggen bakken, dan is de aftersun een hele fijne aanvulling. Het geeft je huid een boost en zorgt voor een spoedig huidherstel. Zonder chemicaliën, top!

Dus! Ondanks de ontbrekende geur; hele fijne producten gewoon! Met een fijne bijkomstigheid: de zonnebrand en de aftersun zijn beide voorzien van het Huid Allergie Keurmerk, dan kan het dus gewoon bijna niet misgaan bij een gevoelige huid. Dat is ook wel wat ik ervaren heb. Mijn huidje reageert sowieso altijd wel op een zonnecrème, maar van deze heb ik gewoon totaal geen last. Hij draagt ook super licht en daardoor voelt het al veel minder alsof je jouw huid afsluit.

Benieuwd waar je deze producten kan shoppen? Kijk dan eventjes op de website van Dr. Leenarts (je kan ze daar ook direct online shoppen).

Wat zijn jouw favoriete zonproducten? Laat het me weten!

Liefs,
Erin

  • Reply
    Review: Dr. Leenarts - miniliefde
    december 9, 2018 at 5:21 pm

    […] zomer schreef ik al een review over de zonneproducten van Dr. Leenarts. Hier was ik toen super blij mee! En, speciaal voor jullie heb ik nog een review […]

Leave a Reply