Winnen

Winactie: Haarbandje van By Nadi

juli 12, 2018

De meeste mensen die mij een beetje kennen hebben denk ik wel door dat ik gek ben op haarbandjes. Ze zijn praktisch (nooit mis als mama zijnde), snel en staan superleuk. Ik kan uren op internet rondstruinen opzoek naar de leukste haarbandjes. Zo kwam ik bijvoorbeeld ook bij de haarbandjes van By Nadi.

By Nadi is een superleuke webshop in sieraden, haardbandjes en woondecoratie. Opgericht door de 24 jarige Nadi, een enorm bezig bijtje die regelmatig op verschillende markten te vinden is met haar producten en daarnaast ook nog eens kapster is. Dat is nog eens hard werken bij elkaar!

Afijn, via Instagram raakte we in contact met elkaar en leek het ons een tof idee om samen een winactie te gaan doen, leuk leuk 🙂 Uiteraard geef ik niets weg waarvan ik niet  overtuigd ben, maar waarschijnlijk kunnen jullie wel al een beetje merken dat ik fan ben haha. Wat een fijn haarbandje zeg! Doordat je hem zelf kunt knopen weet je zeker dat hij strak genoeg zit en kan je er echt van alles mee. Knoopje boven of knoopje beneden, haren los of haren vast, alles kan. Het is ook een heel fijn zacht en rekbaar stofje, hierdoor is hij nog makkelijker te gebruiken voor je haar.

Negen van de tien keer draag ik een haarbandje in combinatie met een staart of een knotje. Dat vind ik bij mijzelf het leukste staan, maar ook met los haar is een haarbandje heel tof! Dat kun je ook wel zien op de Instagrampagina van By Nadi.

Dus! Ook fan geworden? Je maakt nu kans op net zo’n haarbandje. Wat moet je doen?

♡ like deze post en tag 2 vriendjes of vriendinnetjes

♡ volg Miniliefde & volg By Nadi op Instagram

♡ Extra kans? Repost een van de foto’s op mijn Instagram in je verhaal en tag mij (anders heb ik niets door haha)

Je kunt meedoen tot en met 16 juli.

Niet wachten tot je gewonnen hebt? Shop dan hier direct een leuk haarbandje!

Liefs,
Erin

    Leave a Reply