verzorging

Een make-up workshop bij NONON

december 23, 2021

Ik ben dol op make-up en heb ook enorm veel make-up in huis. Het enige probleem? Ik ben rete onhandig met make-up, ik kan het gewoon niet. Als ik een mooie look zie dan probeer ik hem na te maken, maar bij mij ziet het er toch altijd uit alsof ik een blauw oog heb in plaats van toffe oogschaduw. Ik had dus al een poosje de handdoek in de ring gegooid. Tot ik NONON tegen kwam, nog in de buurt ook!

NONON is een merk met natuurlijke cosmetica, No Nonsense dus. De make-up is van mineralen gemaakt en vrij van parfum en gekke toegevoegde stoffen. Ook de gezichtsverzorgingsproducten zo biologisch en lekker simpel qua ingrediënten, fijn! Daar hou ik altijd wel van, vooral voor make-up. Ik merk dat mijn huid daar toch net wat vrolijker van wordt.

Ik kwam dus de make-up tegen en werd er hebberig van. Het enige probleem? Ik en mijn lompheid kunnen geen make-up handelen. Tot! Jawel, tot ik zag dat er ook make-up workshops zijn bij NONON. Ooooo! Dit kan nog wel eens mijn redding zijn.

Een poos geleden deed ik dus een make-up workshop met een vriendinnetje bij NONON in Nieuwe Niedorp. Hier kan je jezelf gewoon voor aanmelden en samen met andere meiden ga je dan de workshop onder het genot van een koffie, thee, hapje, drankje doen. Vooraf wordt goed uitgelegd hoe de producten van NONON in elkaar steken en ook wat de fijne voordelen zijn. Hierna mag je zelf aan de slag, mét een schoon gezicht uiteraard.

Wat ik heel fijn vond is dat per persoon gekeken wordt naar kleuren die echt matchen. Foundation, blush of bronzer, een mooie lipstick. Bij het aanbrengen van ieder soort make-up wordt er stilgestaan bij hoe je het aanbrengt en ook dan wordt er meegekeken. Zo weet je dus of je het op de juiste manier doet.

Ik kwam er tijdens deze workshop achter dat ik eigenlijk niet eens persé veel producten nodig heb om een mooie huid te creëren. Met een primer, concealer (ik weet nu welke kleuren waar moeten haha) en een foundation heb je al een mooie basis! Daarna een bronzer en highlighter en je hebt een onwijs mooie glow. Omdat het allemaal minerale poeders zijn voelt het ook totaal niet als een plamuurlaag en toch dekt het heel goed. Hierna aandacht voor de ogen en de lippen en je bent klaar. Easypeasy!

En ik durf inmiddels echt wel te zeggen: make-uppen lukt mij! En dan wel alleen met de make-up van NONON, nieuwe favorietjes hoor.

Overigens ook erg leuk om een workshop cadeau te geven, bijvoorbeeld voor de kerst nog 😉

Liefs,
Erin

    Leave a Reply