Mode

Shiny de feestdagen in met CO88 Collection!

december 23, 2021

Ik geef het toe: ik ben een sucker voor mooie items en alles wat glimt. Wat dat betreft ben ik gewoon echt een vrouw. Waar ik voorheen vooral koos voor zilveren sieraden, ben ik tegenwoorden helemaal fan van gouden items. Dit staat net wat chiquer en luxer, ook vind ik het mooier bij mij staan. Niet zo lang geleden ontdekte ik een nieuw merk: CO88 Collection! Vol met mooie en betaalbare items. Benieuwd? Lees mee! 

Bij CO88 Collection kan je jouw sieraden-hart ophalen. Zoveel keuze uit mooie items in het zilver, goud of rosé. Van oorbellen tot armbanden, van kettingen tot horloges. Echt alles is mogelijk! Ook veel met mooie steentjes, lekker glinsteren. 

Van CO88 Collection kreeg ik een aantal mooie items thuisgestuurd. Oorbellen, een ring en een set armbanden. Ik had alleen doorgegeven dat ik dol ben op goud, maar de sieraden zijn echt helemaal mijn ding. Niet te opvallend, maar opvallend genoeg om gezien te worden. De sieraden zijn gemaakt van verguld staal, hierdoor blijft de kleur ook erg mooi. Vind ik zelf altijd erg prettig. Ik ben namelijk een beetje lui en wil niet altijd alles af moeten doen. Ook draag ik de sieraden bij echt gouden items, zo zie je het verschil nauwelijks. 

De prijzen variëren, hierdoor is er voor ieder wat wils. 

Ben jij al bekend met deze toffe site? Check hier, of shop hier meer.

Liefs, 
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen. Wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply