Baby

Babybjörn Move deel 2

januari 21, 2021

In mijn eerdere blog kon je al lezen over de Babybjörn Move draagzak. Inmiddels hebben wij hem al een poos in gebruik en hoe bevalt hij nu eigenlijk?  

Ik ben zo’n type die “vergeet” gebruiksaanwijzingen te lezen, dus bij de eerste keer in gebruik deed ik het alweer compleet fout. Het idee van “zo moeilijk kan het toch niet zijn!?” ging niet helemaal op hihi. Moeilijk is het niet, maar jezelf inlezen en voorbereiden voordat je met een baby met huidhonger in je armen staat is geen overbodig luxe.  

De gebruiksaanwijzing is er dus niet voor niets en lees die ook gewoon! Een goede houding van je kleine is gewoon erg belangrijk, voor je eigen draagcomfort, maar ook voor die van je uk. Het zou zonde zijn als je de draagzak in een hoek gooit omdat het niet werkt terwijl je het verkeerd doet. De eerste keren heb ik hem ook even samen met Peter gedaan, heb je net even wat extra handen en geeft wel een veilig gevoel. 

Wat ik nog steeds heel fijn vind aan deze draagzak is dat hij uit twee delen bestaat. Zo kan je eerst alles goed afstellen en daarna het rugpand installeren inclusief baby, dat scheelt een boel en is zeker wel dummie-proof. Ook door het stofje is het geen zweterige bedoeling in de draagzak, hierover twijfelde ik een beetje, maar het is dus zeker lekker luchtig. Je kan je kindje gewoon goed kleden ook wanneer het koud is.  

Keet heeft last van reflux, ik zit dus vrij veel en vrij lang met haar in mijn armen, omdat wanneer ik haar direct wegleg, zij een refluxaanval krijgt. Door de draagzak zit ze lekker rechtop bij mij en kan ik toch verder met mijn dagelijkse ding met Senn. We kunnen lekker naar buiten of gewoon spelen, terwijl Keet tot rust komt in de zak. Zo fijn!  

We zijn dus erg blij met onze Babybjörn Move draagzak. Ook wanneer wij met de kinderwagen op pad gaan heb ik hem altijd mee, de redder in nood!  Wil jij hem nou ook? Klik dan even hier! Ps. Hij is € 150 euro.  

Liefs,  
Erin 

Ps. deze blog bevat producten die ik heb gekregen, wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

    Leave a Reply