Baby Lifestyle

Een fijne box met musthaves

november 30, 2021

Soms krijg je pakketjes binnen en daar word je dan zo gelukkig van. Dit pakketje was daar één van! Een mooie box (via The Social Cloud) met allemaal fijne items en wat lekkers. Het mooie aan zo’n box is dat je direct mooie merken kunt ontdekken. En deze kan ik dan ook weer delen met jullie! Benieuwd? Komt ie!

In deze box zitten supplementen van SUPS. Een mooi en fijn merk dat vegan en natuurlijk is, plus de supplementen kunnen gebruikt worden als je borstvoeding geeft. Dat vind ik een enorm pluspunt! De supplementen zijn ontwikkeld met de gedachte dat gezonde en sterke vrouwen ook gezonde en sterke gezinnen hebben.

De box die ik heb gekregen zijn drie verschillende soorten supplementen: All In One Bundle. Deze bundel bevat de Rise, Balance en Revive. Dit is een multivitamine, de anti-oxidant en eentje voor hormonale balans. Wat een mooie en complete set!

Alcina kon ik nog niet, nu wel! Ik kan je wel alvast vertellen dat ik enorm fan ben van de droogshampoo die in de box zat, wauw! Die is echt enorm fijn. Ook zat er een lip olie en een CC Cream in het pakket. Toevallig ben ik net enorm verkouden geweest, mijn lippen waren helemaal droog geworden. Die olie kwam dus goed van pas 😉

Peppernuts! OOOOO deze wil en moet je gewoon hebben. Iedereen is wel bekend met pepernoten natuurlijk, maar de pepernoten van Peppernuts Holland gaan gewoon een stapje verder. Lekkere en bijzondere smaken. Allemaal lekker Hollands, dus onwijs mooi als je dit bedrijf gewoon steunt 🙂

Gepersonaliseerde producten vind ik altijd mega leuk, ik ben daar echt een sucker voor haha. Ik heb nu super leuke potloden voor Senn met zijn naam erop, een broodtrommel voor Keet, een sleutelhanger voor mijzelf en nog een meetlat (van een soort zeil) voor Keet. Deze zijn allemaal van Goedgemerkt.

Een mooie stapeltoren is nooit verkeerd. Keet heeft nu ook de leeftijd dat zij hier heel veel mee speelt. Vaak nog met een tikkeltje frustratie, maar de ringen zijn gelukkig ook leuk om tegen elkaar aan te klappen. Dit doet ze dus 9 van de 10 keer haha. Deze is van Bambam.

MAMA.DELI! Ooooo met dit merk ben ik zo geïnfluenced haha. Dit zijn allemaal lekkere verse en biologische hapjes voor je kleine uk, ze zijn bevroren, dus lang houdbaar en online te bestellen of via de AH te shoppen.

Jut en Julie is een merk dat ik via Instagram heb leren kennen. Ik was er direct al fan van en heb inmiddels al heel wat producten van ze. Deze twee die ik binnenkreeg, een siliconen beker (Keet wilde hem niet afstaan voor de foto haha) en een wasbaar broodzakje, had ik nog niet. Beide super leuk! Een bekertje is voor Keet nog net te vroeg, maar deze is zeker goed om het mee te leren. Het broodzakje is lekker duurzaam en je brood blijft echt heel vers. Jammie!

Ken jij deze merken al?

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen. Wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply