Lifestyle Mode

December cadeautip: items van My Jewellery

november 29, 2021

Ik besefte mij vandaag ineens dat het over een week alweer december is, waar is de tijd gebleven? Ik ben het in ieder geval kwijtgeraakt 😉 Maar het is wel mijn favoriete maand! En daar ga ik van profiteren en jullie aan de hand meenemen met leuke tips voor de decembermaand. Ik vind het namelijk altijd erg lastig om leuke cadeaus voor anderen te bedenken, dus een beetje inspiratie is niet verkeerd toch? Deze keer? Shoppen op My Jewellery voor een mooi cadeau voor haar!

Via My Jewellery kan je onwijs veel leuke items shoppen. Van kleding tot accessoires, alles is mogelijk. Zelfs cadeaubonnen of ga lekker naar een echte winkel van My Jewellery! (Ik ben stiekem blij dat er hier geen eentje in de buurt zit, anders was ik iedere maand opnieuw blut haha). Maar ik mag een aantal tips delen!  

Ringen voor een ander zijn altijd lastig, maar hier is over nagedacht bij My Jewellery: de ringen zijn verstelbaar. Zo passen ze bijna altijd wel, super handig. Ook zijn de meeste van RVS, ze zullen dus niet verkleuren en ook je vinger krijgt geen blauwe gloed. Zo heb je een onwijs mooi en duurzaam cadeau. Deze twee ringen shopte ik, beide goudkleurig. Op de ring met het ronde plaatje staat de geboortebloem van Senn, ik vind dat zo mooi en persoonlijk. Daarnaast draag ik een statementring.  

Ook kan je bijvoorbeeld toffe oorbellen shoppen bij My Jewellery, zo heb je super snel een earparty bij elkaar gesprokkeld en nog voor een leuke prijs ook! Heb je deze bijvoorbeeld al gezien?:  

Ik had ook nog een leuke set uitgezocht, een rokje en een topje. Beide zijn goed te combineren met andere items en vallen op maat, online shoppen zou dus geen drempel hoeven zijn! Als je de smaak van een ander kent, dan is het dus ook onwijs leuk om een tof item te kopen.  

De partycollectie staat trouwens ook online nu! Ik zou zeggen: sla je slag

Liefs,  
Erin 

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen. Wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply