verzorging

Sukin review

juli 12, 2019

Sukin, een natuurlijk Australisch merk met producten die zich richten op het voorkomen van huidveroudering! Een stralende en frisse huid gegarandeerd dus :). Echt? Dat lees je hier.

Deze producten van Sukin zijn verrijkt met essentiële oliën, antioxidanten en plantenextracten. Het hoofdingrediënt van deze lijn is ribose, dit is afkomstig van biologisch geteelde maïs en zorgt voor een energiekick voor je huid. Dit gaat huidveroudering tegen. Ook houdt dit het vochtgehalte op peil en krijg je hierdoor een egale teint. Alle ingrediënten van dit merk zijn op een natuurlijke manier verkregen en niet schadelijk voor de natuur. Ook zijn de verpakkingen 100% recyclebaar. Yaaaay!

De producten van Sukin die ik mocht proberen zijn: de dagcrème, nachtcrème en het elixer.

De dagcrème is gemaakt van witte hibiscus en boababextracten, dit zorgt ervoor dat de vochtregulatie goed is en de huid gevoed wordt. De ribose houdt de huidveroudering tegen en verminderd de eventuele fijne lijntjes. Verder zorgen de vitamines B en E voor een gladde huid. De crème leek mij in eerste instantie nogal dik, maar eigenlijk smeert hij wel fijn. Hij is iets stugger dan ik gewend ben, maar evengoed luchtig genoeg. Hij ruikt lekker, niet te overheersend, maar wel fris. Ook trek hij snel in.

De nachtcrème is gemaakt van ribose, cacao boter en macadamia olie. Deze crème zorgt binnen 14 dagen voor verbetering van de huid. Ik heb hem helaas niet zo lang gebruikt omdat de crème toch net te heftig was voor mijn huid. Ik kreeg er onzuiverheden van en dit werd erger naarmate ik deze bleef gebruiken. Jammer, maar helaas! Hij ruikt overigens wel heel lekker weer 😉

Sukin elixer

Het elixer is een lichte olie met vitamine A en E, Champagneblad en Abessijnse olie. De huid blijft elastisch en huidveroudering wordt verminderd. Deze olie kan je gebruiken voor de dag- of voor de nachtcrème. Op zich een hele fijne olie, maar ook deze moet ik zeker niet dagelijks gebruiken. Voor mijn huid werkt hij goed na het douchen, dan is mijn huid mega droog en trekkerig en met de olie voelt het fijner. Voor dagelijks gebruik helaas niet helemaal mijn match!

Hoewel het niet perse de beste producten voor mij waren, zijn ze wel heel fijn! De dagcrème gebruik ik nog en ook het elixer voor na het douchen, dus toch een succesje 😉 Met een iets drogere huid is dit een fijne match!

Je kan deze producten shoppen bij Holland&Barret.

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen, mocht je hier meer informatie over willen, bekijk dan even mijn disclaimer.

    Leave a Reply