Lifestyle

Sterrenhemelposter van MrStarskyAmsterdam

augustus 28, 2019

Als ik deze posters eerder had ontdekt, dan was dit denk ik HET kraamkado welke ik aan iedereen zou geven haha. Dit zijn zulke leuke posters en ze hebben zo’n speciale betekenis. Ken jij de sterrenhemelposter van MrStarskyAmsterdam al?

MrStarskyAmsterdam is opgericht door twee dames, zij wilden een nieuwe variant voor een geboortetegel. Een herinnering die tastbaar is voor speciale gebeurtenissen, zoals bijvoorbeeld een geboorte. Hoewel ze ook enorm leuk zijn voor een bruiloft, verloving of een mooie ontmoeting. Ik heb mijn poster nu ruim een jaar en hij schittert boven Senn zijn bedje, een heuze (subtiele!) Woezel en Pip sterrenposter, precies zoals de sterren stonden toen Senn werd geboren. Ik, als maan & sterren liefhebber vind dit dus helemaal geweldig.

Naast Woezel en Pip heb je ook nog andere ontwerpen, zoals bijvoorbeeld deze (van Martha Abad Blay):

Ook zo leuk he? Het maken gaat trouwens enorm makkelijk! Je hoeft er zelf bijna niets voor te doen. Je vult de naam, geboorteplaats, geboortedatum en de tijd in en de website berekent zelf hoe de sterren stonden. Je ziet dan direct een fancy animatie en daarna de preview van jouw poster. Zo zie je direct hoe het eindresultaat is! Ook kan je de tekst op de poster nog aanpassen en nog een eventuele eigen boodschap toevoegen. Helemaal leuk als het een cadeau is!

Sterrenhemelposter van MrStarsky
Het maakproces

Hierna kan je nog kiezen voor je favoriete maat en een lijst erbij & klaar is Kees! De eerstvolgende werkdag wordt hij nog verzonden, dus je hoeft ook niet lang te wachten. Dus als het om een lastminute cadeau gaat, dan kan dat ook 😉

En het leuke? Ik mag een sterrenhemelposter van MrStarskyAmsterdam weggeven aan één van mijn volgers! Woehoeeee! Meedoen?
– Volg mij op Instagram
– Volg MrStarskyAmsterdam op Instagram
– Tag 2 vriendjes en vriendinnetjes
– Extra kans? Like mijn Facebookpagina of repost deze winactie in je stories

Liefs,
Erin

https://www.instagram.com/p/Bu1sLYllpAr/

    Leave a Reply