verzorging

Review natuurlijke producten Squalan

september 1, 2019

Squalan is een merk die ik via Instagram ontdekt heb, ik ben ze een poosje gaan volgen en kwam erachter dat dit haast wel een top merk moest zijn. Ik ging op onderzoek uit en hier kan je nu mijn review lezen over de natuurlijke producten van Squalan.

Squalan is een merk die werkt met natuurlijke ingrediënten die de huid verbeteren en ondersteunen. Ook werken ze verzachtend en kalmerend. Het merk op opgericht door twee dames die een gezamenlijke vraag hadden: hoe kunnen wij onze huid verbeteren op een natuurlijke manier. De producten zijn gebaseerd op het ingrediënt Squalaan, dit is een soortgelijk stofje als die ook in onze huid voorkomt. Squalaan komt uit de natuur en is hierdoor dus zeer geschikt voor onze huid.

Doordat het een stofje is die onze eigen huid ook heeft, zijn de producten eigenlijk voor vrijwel elke huid geschikt. Squalaan dringt tot diep in de huid door en werkt hydraterend. Ook zeer geschikt voor de eczeemhuid, omdat het verzachtend werkt.

De twee producten die ik mocht testen zijn de cleanser en de pure facial oil. De cleanser is een zachte reiniger voor de huid en is een beetje een aparte substantie haha. Het is een olie, welke veranderd in een melk wanneer je hem aanbrengt. Schuimend is hij dus absoluut niet, waardoor het even wennen is als je hem aanbrengt. Ook omdat het wat olie-achtig blijft aanvoelen. Als je hier eenmaal aan gewend bent, is het een heerlijke reiniger die alleen maar goed doet voor je huid. Mijn puistjes werden minder en mijn huid voelde gladder aan.

De gezichtsolie is een serum welke je dagelijks kunt gebruiken, deze is volledig gebaseerd op het ingrediënt: squalaan. Dit zorgt ervoor dat je huid precies krijg wat het nodig heeft. Ook verminderd het de fijne lijntjes en de rimpeltjes in de huid. Ik was bang voor puistjes, omdat het een olie is, maar die heb ik zeker niet gekregen! Fijn!

Je kunt beide (en nog vele andere) producten shoppen via de webshop van Squalan.

Liefs,
Erin

Ps. deze blog bevat producten die ik heb gekregen, wil je hier meer over weten? Lees dan even mijn disclaimer.

    Leave a Reply