Lifestyle

Rebranding van mijn blog

augustus 26, 2019

Toen Senn net geboren was, ben ik actiever begonnen met bloggen. Ik kon mij ei kwijt en ik merkte dat dit ook fijn was voor anderen. Ik ben blijven schrijven, tips blijven delen en gegroeid. En nu 2,5 jaar later ben ik zover dat het stiekem tijd wordt voor een rebranding van mijn blog.

Het is een keuze die ik bewust maak, niet omdat het moet, maar wel omdat ik mijn blog meer passend wil hebben bij mijn mindset en het gevoel dat ik over wil brengen met mijn blog en socials. De afgelopen jaren is mijn blog best wel gegroeid en daar ben ik heel dankbaar voor. En omdat ik niet een verandering van de ene op de andere dag wil overbrengen op jullie, neem ik jullie gezellig mee in mijn reis naar een rebranding van mijn blog! Geen zorgen, je krijgt geen andere Erin, ik blijf hetzelfde!

Ik speelde al een poosje met het idee dat ik iets wilde veranderen, maar ik wist gewoon niet waar ik moest beginnen. Zoveel ideeën, zoveel dingen die ik leuk vind, maar echt een plan kreeg ik niet. Tot ik in contact kwam met Chantal Tak, een super leuke meid die fotograaf en enorm creatief is. Eigenlijk is Chantal fotograaf, maar ik ben er vrijwel zeker van dat ze ook iets moet gaan doen met rebranding en de hulp hierbij. Want wat een heerlijke dosis enthousiasme, inlevingsvermogen en creativiteit bezit zij. Dit is overigens ook zichtbaar in haar fotografiestijl, ze weet precies JIJ vast te leggen en dat is knap! Gewoon frisse, natuurlijke foto’s. Heerlijk! Chantal is afgestudeerd aan de Fotografievakschool, ze weet dus echt wat ze doet. Neem dus zeker een kijkje op haar website en Instagram en twijfel gewoon niet om haar te vragen voor je foto’s. Of voor een lekker bakkie koffie. Of om haar nieuwe puppie te bekijken 😉

Ik word gewoon blij van deze foto’s van Chantal

Op een zondagochtend hebben wij afgesproken om een bakkie koffie te drinken en ideeën uit te wisselen. Na eerst heerlijk gekletst te hebben begonnen we te praten over mijn blog en deelde ze haar tips. Ik kreeg een boek mee (How to style your brand) en een paar opdrachten. Eenmaal onderweg naar huis zat ik direct al boordevol inspiratie en ideeën, zo leuk!

Ik ben het boek gaan volgen, stap voor stap en ik ben in kaart gaan brengen wat mijn doelgroep is, wat ik wil uitstralen en welke woorden bij mij passen. Ook kleuren, lettertypes en motiefjes ben ik gaan verzamelen, hiervan heb ik later weer twee moodboards gemaakt. Deze stralen mijn style uit, hetgeen wat ik wil zijn en wil worden. Hier hebben wij ook een fotoshoot op gebaseerd, foto’s die passen bij de style en de gedachte naar hoe mijn blog gaat worden.

Moodboard
Moodboard
How to style your brand

Dit is een proces, een ontwikkeling die tijd in beslag neemt, maar eentje die het 100% waard is. Ik verklapte natuurlijk al dat er dingen gaan veranderen en ik neem jullie gezellig mee omdat ik jullie niet ineens wil verassen met een andere style en blog 🙂 En weet je, dit proces is zo’n groot onderdeel van het uiteindelijke resultaat. Die moet gewoon gedeeld worden!

Stay tuned dus!

Liefs,
Erin

    Leave a Reply