Speelgoed

Speelgoed van Kruidvat

november 21, 2022

Eigenlijk is het erg, maar ik vergeet iedere keer dat pakjesavond toch echt al heel dichtbij komt! Man o man. Ik had mijzelf voorgenomen om alles optijd in huis te hebben, maar toch ben ik nog steeds niet compleet. Ik kan wel gericht winkelen, want ik weet wat ik nog nodig heb, maar vervelend is het soms wel 😉 maargoed! Om jullie een beetje te helpen heb ik de leukste speelgoed tips van Kruidvat verzameld. Zo hoef jij alleen nog maar te shoppen en niet meer na te denken. Mazzeltje!

Sinds ik goed kennis heb kunnen maken met Kruidvat ben ik vooral iedere keer weer onder de indruk van de hoeveelheid speelgoed die ze verkopen voor echt hele leuke prijzen. De kwaliteit is ook top, dus het is zeker cadeaumateriaal. Ik heb voor Senn en Keet onlangs ook geshopt bij Kruidvat en ik kocht onder andere dit;

Dit is super leuk houten speelgoed voor Keet! Zo is de kappersset maar 10 euro. Dat valt echt mee!

Voor Senn hebben we nog een leuke dino voor in de zak van Sint;

Een dino voor onze dino fan 😉 Ook heb ik Dinokwartet gekocht, voor 5 euro.

Zoals je ziet! Shoppen dus!

Liefs Erin

    Leave a Reply