Baby verzorging

HAPPY EARTH verzorging voor je baby

november 3, 2022

Ik ben een sucker voor fijne verzorgingsproducten en sinds ik moeder ben is die liefde alleen maar groter geworden. Het is dan ook niet zo gek dat ik heel blij werd van deze lijn van HAPPY EARTH. Dit is namelijk een 100% natuurlijke verzorging voor je kleintje! Ken jij hem al?

Het fijne aan deze lijn is dat de producten natuurlijk zijn, lekker mild en veilig voor je kleintje. Je kunt deze lijn dus ook direct vanaf de geboorte gebruiken. De lijn is lekker uitgebreid meer veel verschillende producten, zoals:

 • Zeepvrije shampoo
 • Zeepvrije was & bad gel
 • Crème olie wasgel
 • Zachte bodylotion
 • Voedende crème
 • Gezicht & lichaamsolie
 • Zink billen crème (geen parfum)
 • Shampoo bar
 • Was & bad bar

Er is dus genoeg keuze! Goed om te weten is dat de shampoo niet prikt in de ogen 😉 Ook zit er geen extreem aanwezige geur aan de producten, dat vind ik zelf wel prettig. Iets van een geur mag, maar niet te veel.

Je kunt ze kopen bij Kruidvat! Rennen dus!

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen. Wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

  Leave a Reply