Mode

Shoppen bij Omoda!

november 30, 2022

Achja, wie houdt er nou eigenlijk niet van? Winkelen? Ik ben er stiekem dol op. Maar we houden het netjes 😉 Af en toe jezelf verwennen met een nieuwe jeans of schoenen mag gerust. En dat deed ik bij Omoda!

Ik had al jaren dezelfde laarzen aan in de winter, ze voelden gewoon vertrouwd en zaten heerlijk. Ik denk dat ik ze al 5 jaar heb en nog steeds draag ik ze met plezier. Toch was een extra paar erbij wel fijn, reserve en voor de afwisseling. Hiervoor keek ik bij Omoda bij de schoenen die zij verkopen. Ik krijg altijd een soort van keuzestress wanneer ik moet kiezen uit schoenen haha. Er is zoooooveel leuks! Maar het is mij gelukt, ik heb mooie zwarte laarsjes gekozen van Mexx. Ze zitten echt heerlijk!

Ook keek ik nog even tussen de kleding op Omoda. Ook alweer zoveel leuks 😉 En vaak net even wat andere merken dan die je in andere webshops kunt vinden. Ik was dus even lekker aan het snuffelen tussen de jeans, rokjes, jurkje en fijne truien. Uiteindelijk heb ik het rokje (lekker veel kleur!) gehouden en een fijne warme trui erbij.

En.. Hoe kom jij lekker warm de winter door?

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen. Wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply