Persoonlijk

Senn 2 jaar!

december 2, 2018

‘Ik ben twee en ik zeg nee!’ Zo nou dat was een beetje kenmerkend van gisteren, de dag dat we Senn zijn verjaardag vierden. Die avond ervoor hadden Peter en ik het hele huis versierd, overal slingers en ballonnen (die ballonnen waren trouwens helemaal poep, die waren direct lek, dankjewel Hema). In ieder geval, de ochtend van Senn zijn verjaardag kwamen we beneden met Senn en we hadden een ‘wauw’ verwacht. Dat liep anders..

Senn besloot een woedeaanval te krijgen omdat hij niet bij de ballonnen aan het plafond kon. Daarna een woedeaanval omdat hij taart wilde maar de taart was er nog niet en daarna nog eentje om.. nouja geen idee :’)

We hielden dus onze hart vast voor die dag! Maar zoals het gaat met kindjes, al die gezelligheid en kadootjes deed het supergoed voor Senn zijn humeur. En ondanks zijn dubbele oorontsteking, heeft hij zo lief gespeeld en zich zo goed gedragen! Enorm verwend ook nog eens 🙂

Vorig jaar blikte ik terug op het eerste jaar van Senn, toen konden we niet wachten tot Senn 1 zou zijn en het allemaal wat makkelijker zou worden. Voor jaar 2 hadden we dan ook goede hoop! Het is cliché, maar het is voorbij gevlogen! Senn heeft het afgelopen jaar leren lopen, rennen, kletsen en zo gegroeid! (Op zijn manier dan haha.. in gewicht en lengte niet). Hij kan zichzelf goed vermaken, zelf spelen en weet alle namen van de kindjes op de opvang. Hij is gek van auto’s, trekkers en Duplo. Oh, en taart. We zijn voor het eerst samen, met z’n drieën, op vakantie geweest. Twee weken lang genoten van de Hollandse hittegolf in Limburg. Het was een uitdaging, dat zeker, maar wat zijn wij in die tijd gegroeid!

Natuurlijk was het nog steeds een moeilijk jaar. De nachten dat Senn heeft doorgeslapen zijn op 1 hand te tellen, hij heeft mega vaak oorontsteking gehad en nu gelukkig buisjes en we lopen bij een orthopedisch chirurg. Nog een afdeling die we kunnen afstrepen.

Maar lieve Senn, o lieve Senn, ondanks dat het soms best een beetje moeilijk is voor jou en voor ons. Je bent zo stoer, dapper en lief! Ga zo door lieverd, groei en bloei. Wees blij en vrij.

Wij houden van jou!

Liefs,
Papa & Mama.

    Leave a Reply