verzorging

Goodiebox Prep-N-Go

december 4, 2018

Er zijn momenten dat ik mij echt het meest gelukkige meisje op de wereld voel, dankbaar voor wat ik heb en voor het leven. Totaal niet met elkaar te vergelijken hoor 😉 maar ik voel mij ook erg gelukkig op het moment dat de pakketjesbezorger voor de deur staat met een nieuwe Goodiebox! Deze maand is het thema: Prep-N-Go, op naar de feestmaand December!

Deze box komt wel echt precies op tijd. Een verjaardag van ons zoontje, Sinterklaas, mijn verjaardag (25 jaar dames en heren!), kerstmis en als laatste natuurlijk oud & nieuw! Jeetje, als ik dan niet wat voorbereiding kan gebruiken..

Deze box bevat weer heel wat fijne producten en super veel ook in de full size variant, jippie! Benieuwd? Check ze hieronder.

Slaapmasker

Ik heb serieus nog nooit met een slaapmasker geslapen, de één zweert erbij, de ander vindt het niets. Ik ben zo’n iemand die bang is in het donker, dus een slaapmasker is denk ik geen goed idee voor mij. Hoewel hij wel heel leuk is!

Mudmasky

Een maskertje die in 1 minuut zijn werk doet, hoe handig! Deze kan je dan ook het beste in de ochtend gebruiken, hierdoor begin je de dag lekker fris en heeft je huid weer de nodige hydratatie om de dag goed door te komen. Ik ben een beetje eigenwijs geweest, want ik heb hem in de avond gebruikt haha. Maar ik merkte wel echt dat mijn huid heel fris was! Ik had zo mijn dagroutine kunnen beginnen.

Emité pincet

Deze is dus echt heel fijn! Meestal hars ik mijn wenkbrauwen, maar voor de kleine haartjes tussendoor is deze wel ideaal! Lekker scherp en houdt fijn vast.

Comme Deux #LIPLOVE

Zoals Goodiebox het mooi zegt: “een lip oil vol liefde!” En dat is het zeker. Ik ben nooit zo’n fan van lippenolies en in mijn ogen lipgloss (vloek ik nu in de kerk?). Meestal heb ik dan een beetje een plakgevoel en het irriteert me. Maaar! Deze heeft dat dus niet. Er blijft een mooie glans over en ik kan zelfs mijn lippen van elkaar af halen zonder dat ze aan elkaar blijven plakken.

Blaq

Hallo redmiddel! Ik had nog geen kater na de feestdagen, maar wel wallen tot op mijn ballen door 2 weken lang nachten van maximaal 3 uurtjes door een zieke peuter. Dus de lat lag hoog voor deze oogpads. Want dat zijn ze: pads die ontgiftigend werken voor je wallen, de huid onder je ogen dus 😉

Oké, mijn wallen zijn niet verdwenen, daar kan geen pad tegenop, maar het werkt wel heel verfrissend!

ModelCo

Dit is een wenkbrauwgel met een kleurtje, ideaal om je wenkbrauwen mee in model te krijgen en te houden en direct een kleurtje te geven. Hier ben ik dus echt fan van! Wel doe ik mijn wenkbrauwen evengoed nog een beetje bijtekenen met een potloodje, maar ik finish ze daarna met deze gel. Fijn!

Ik ben dus wederom weer verrast door deze Goodiebox, hij is weer zo leuk! Vol leuke en fijne producten die zeker bruikbaar zijn. Dus, wil jij hem ook graag hebben? (ZEKER DOEN!!) Ga dan snel via deze link naar de bestelpagina!

Liefs,
Erin

    Leave a Reply