verzorging

Resultaat producten Haargroeispecialist

november 24, 2018

Een poosje geleden konden jullie lezen dat ik al een tijdje last had van haaruitval. Om dit tegen te gaan kreeg ik een heel leuk pakketje thuis van De Haargroeispecialist, een webshop gespecialiseerd in producten die ook echt werken tegen haaruitval en je haren weer verbeterd. Je snap dus wel, ik was retebenieuwd of het voor mij zou helpen!

In mijn vorige blog (die je trouwens hier terug kunt vinden) kon je lezen dat ik best even in shock was door de producten, vooral de kleur was niet zo fris en de gebruiksaanwijzing was duidelijk: 3x in de week gebruiken en de conditioner en shampoo moeten beide minimaal 3 minuten inwerken. Pfoeh.

Ik moet zeggen, de kleur went! Haha, ik kan zelf zeggen dat ik het nu best oké vind. Het is een beetje doorzichtig mosgroen, ik heb het geprobeerd op de foto te zetten, maar dat is hopeloos. Dus je mag het zelf gaan bedenken 😉 Ook de geur is best lekker, een beetje minty en fris. Prima dus! Het gebruik ging me op zich ook goed af, ik haalde de 3x in de week sowieso! Kwam er alleen na een aantal keer achter dat ik verkeerd gelezen had haha.. Want, met de shampoo moet je eerst je haar wassen en daarna nog een keer om hem vervolgens 3 minuten te laten zitten. Deze Annie liet het gelijk inwerken, met als gevolg dat het totaal niet schuimde en ik het niet goed verdeeld kreeg over mij haar. Maargoed, ik heb het overleefd en weer goedgemaakt 😉 De inwerktijd is wel een ding. Ik ben niet zo’n lange doucher, dus vond het soms best lang. Ik besloot daarom mijn tijd maar nuttig te besteden: benen scheren (serieus, die zijn nog nooit zo glad geweest), voegen schrobben en de badkamer opruimen. Och, zo is het prima te doen. Ook de tabletjes zijn echt goed te doen, niet te groot en bij elke maaltijd nam ik er eentje in (3 op een dag). Daar was ik snel aan gewend.

En dan het resultaat! Heeft het gewerkt? Heb ik nu lokken tot op mijn billen!? Ab-so-luut, Rapunzel zou jaloers zijn hoor! Nee zonder grapjes, ik ben echt heel blij. Mijn haar valt veel minder uit, mijn babyhaartjes worden langer en mijn inhammen zijn zelfs al iets minder. Uiteraard is niet alles verholpen in een kleine twee maanden, hiervoor moet je sowieso wel drie maanden de producten gebruiken, maar het begin is heel positief! Check mijn foto’s maar (boven is voor, onder is na):

Ik ga deze producten dus zeker nog een poosje gebruiken, voel mij eindelijk wat minder onzeker!

Liefs,
Erin

Leave a Reply