Mode

Schoenen shoppen voor kindjes!

augustus 12, 2019

Ik vind het altijd een ding: schoenen shoppen voor kindjes. Kindjes nemen snel genoegen met wat minder of weten gewoon niet hoe iets “hoort” te voelen, logisch! Ze zijn nog zo jong. Daarom is het enorm belangrijk om je kindje op goede en geschikte schoentjes te laten lopen.

Ik weet nog wel dat ik ergens via internet super toffe sneakers gevonden had, maar toen ik ze binnenkreeg waren ze mega zwaar, lomp en onhandig voor een peuter. Ik zag Senn erop lopen en voelde mij direct een #loedermoeder. Dit kan echt niet! Ik dacht mezelf tijd en een huilend kind te besparen door niet naar de winkel te hoeven, maar geloof me, bespaar niet op de schoentjes en voetjes van je kind! Dus gingen we naar de schoenenwinkel!

SHOP HIER DE BLACK FRIDAY DEALS!

schoentjes shoppen voor kindjes

Dus op naar de winkel voor zijn eerste paar! We hadden snel de juiste maat en wat een verademing, voor zowel ons als voor Senn. Dus iedere keer als wij nu nieuwe schoenen moeten kopen voor hem, gaan we naar de winkel. Dan weet ik (als Senn meewerkt) in ieder geval 100% zeker dat de schoenen goed zitten en goed van maat zijn.

Nu het nieuwe seizoen er weer aankomt, is het ook weer tijd om schoenen te shoppen! Senn gaat na de zomervakantie naar een hogere klas (peutergroep woeei) en moet hier meer dingetjes zelf kunnen doen. Ik vind het dan ook belangrijk dat hij zelf zijn schoentjes in ieder geval uit kan doen, aandoen is ook mooi meegenomen, maar kan ik niet verlangen van een peuter haha. Dus koos ik voor schoentjes met klittenband, die kan hij prima zelf uit doen en zelfs aandoen ging prima! Handig 😀 Het zijn echt dotjes trouwens ook, maatje 22 nog maar, maar toch stoer.

Schoentjes shoppen voor kindjes!

Overigens heb ik ook sneakers voor hem gekocht, deze zijn wat meer waterdicht en minder vatbaar voor vlekken. Handig als we naar de speeltuin gaan of als het slecht weer is! Zo hebben wij ook Bergstein laarsjes, is Senn helemaal verknocht aan en ze zijn ideaal. Senn kan ze zelf aan en uit doen 🙂

Sowieso vind ik het leuk als Senn wat toffere schoenen aan kan, qua printje, qua kleur, qua uiterlijk. Het staat gewoon te leuk bij die kleintjes! Ook toe aan nieuwe schoenen? Check zeker even de website van Ziengs (hier: Nieuwe collectie kinderschoenen Ziengs), daar heb ik deze ook vandaan en dat was heerlijk shoppen 🙂 Fijne hulp, fijne prijsjes en veel keuze!

https://www.instagram.com/p/B0gpN8EIJHm/

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat affiliatelinkjes, wil je hier meer over weten? Check dan even mijn disclaimer.

    Leave a Reply