Lifestyle

De zomer door met BLACK+DECKER!

augustus 10, 2019

Gut, ik ben zeker handiger geworden sinds wij ons eigen huisje hebben, zo fijn! Hierdoor ben ik ook doe het zelf merken veel meer gaan waarderen, zoals dus BLACK+DECKER. Wie had dat gedacht he? Wij komen trouwens met deze nieuwe producten prima de zomer door met BLACK+DECKER. Benieuwd naar de producten?

Ik dacht dus oprecht dat BLACK+DECKER alleen maar klusproducten had, maar niets is minder waar! Je kan dus ook prima je zwembad, fietsbanden of autobanden oppompen met dit merk! En een fijn muziekje erbij? Jup! Ook dat kan nog.

De zomer door met BLACK+DECKER
De compressor

Van BLACK+DECKER ontving ik een compressor en deze is dus nog handiger dan ik dacht! Hiermee kan je werkelijk alles oppompen: van het zwembad tot de voetbal, van de fietsbanden tot de autobanden. Ideaal! Want zo zit er ook gelijk voldoende bar in. De compressor werkt via de accu of via het stroom en ook heb je nog de mogelijkheid om hem in de auto aan te sluiten via de sigarettenaansteker šŸ™‚ Handig! Er zitten meerdere opzetstukjes bij, hierdoor past hij ook echt wel overal op. Soms is het even zoeken wat handig is, maar dit heb je snel door.

De speaker

Ook kreeg ik een wireless speaker deze werkt via bluetooth. Ik heb wel vaker een bluetooth speaker gehad, maar op een Ć©Ć©n of andere manier werd ik hier nooit echt vriendjes mee. Deze speaker is typisch BLACK+DECKER, qua uitstraling en qua gemak. Hij werkt super snel, je hebt een geluidje wanneer er verbinding is en het geluid is top! Ook wanneer je hem harder zet is het nog echt heel goed. De speaker werkt met de universele accu van BLACK+DECKER, handig, want dan heb je altijd wel een volle accu bij de hand. Deze doen het trouwens ook super lang, dus je hoeft hem niet vaak op te laden.

Daarbij kreeg ik nog een losse accu en een oplader voor de accu’s. Deze zijn universeel, dus zo heb je altijd een accu die je kunt gebruiken. Voor de heggenschaar, voor de schuurmachine, voor de compressor of voor de speaker, het kan allemaal! Mijn eerdere blog over de heggenschaar en de schuurmachine van BLACK+DECKER kan je hier lezen. Wij komen dus wel de zomer door met BLACK+DECKER!

Liefs,
Erin

PS. deze blog bevat producten die ik heb gekregen, heb je hier vragen over? Lees dan even mijn disclaimer.

    Leave a Reply