Persoonlijk

Review: telefoonhoesje van Smartphoto

oktober 3, 2018

Een poosje geleden mocht ik van Smartphoto een product kiezen om te reviewen, zoveel keuze! Van fotoboeken tot kaartjes en zelfs kleding kan bedrukt worden. Leuk 🙂

Omdat ik net een nieuwe telefoon had en nog geen mooi hoesje had kunnen vinden, heb ik een telefoonhoesje gekozen welke ik persoonlijk kon maken met één of meerdere foto’s. Overigens is zelfs de keuze tussen de verschillende hoesjes alleen al mega. Van complete collages tot een enkele foto, of zoals ik heb: met een design.

Bij mijn vorige mobiel had ik via een andere website zo goedkoop mogelijk een fotohoesje laten maken, zag er dus niet uit. Het zwart wit effect was een beetje zwart geel geworden en ook was het hoesje heel erg dun. Mijn verwachtingen van Smartphoto lagen dus wel iets hoger 😉 En gelukkig maar! Want die verwachtingen zijn zelfs nog overtroffen.

Tijdens het bestellen van het product wordt er direct aangegeven of de foto die je wilt gebruiken scherp genoeg is, heel fijn! Zo kom je dus nooit met een product te zitten waar een onscherpe foto op zit. Ook kan je de foto nog bewerken met verschillende effecten, je kan in- en uitzoomen en ook nog een beetje bijsnijden. Ideaal. Wanneer je product helemaal naar wens is kan je hem direct bestellen en tijdens het bestellen krijg je ook gelijk te zien wanneer ze verwachten het hoesje te leveren, zo kom je nooit voor verassingen of teleurstellingen te staan. Ik had mijn hoesje een kleine week later al in huis en wat is ie mooi! Hele goede en stevige kwaliteit, hij beschermt mijn telefoon dus ook echt goed. Ook zijn de kleuren heel helder en fris en is de foto goed scherp.

Al met al ben ik zo blij met dit hoesje! Heel persoonlijk en gewoon super mooi. Inmiddels heb ik hem ook al een poosje in gebruik en hij is nog steeds heel mooi. Weinig krasjes en ook verkleurd hij niet.

Nieuwsgierig geworden? Shop hier ook een leuk smartphonehoesje!

Liefs,
Erin

 

    Leave a Reply