verzorging

Review: Sans Soucis

oktober 9, 2018

Ik ben altijd opzoek naar fijne producten die ik aan mijn verzorgingsroutine kan toevoegen. Nu mikt dat soms erg nauw met mijn gevoelige huidje, dus ik ben erg kritisch 😉 Een beetje goed, is niet goed genoeg.

Ik was dan ook zeer benieuwd naar de producten van Sans Soucis, een merk dat zich kenmerkt door een optimale huidtolerantie. Wat de producten van Sans Soucis extra bijzonder maken is dat er thermaalwater uit Baden-Baden in verwerkt is, het enige merk dat dit speciale water mag gebruiken in haar producten. Hierdoor bevatten de producten veel mineralen, waardoor de producten zacht zijn voor de huid.

Ik kreeg drie verschillende producten om te testen: de dagcrème, de nachtcrème en de 24h crème. Allemaal van de sensitive lijn.

Als eerste viel mij op dat de producten er clean uitzien, strakke potjes en geen schreeuwende teksten. Dit trekt mij altijd wel, ziet er net wat luxer uit en straalt kwaliteit uit. De producten hebben allemaal een lichtzoete geur, welke zeker niet overheersend is. Ergens doet het mij aan vroeger denken, maar dat is uiteraard mijn eigen associatie haha 😉

De dag- en nachtcrème zijn beide lichtroze van kleur en zijn vrij dik. Hierdoor smeert het wat lastiger uit en vind ik het vooral direct na het douchen niet zo prettig om op te brengen. Wanneer ik even wacht en daarna de crème smeer, dan is het wat fijner voor mijn huid. Verder voelt de crème wel lekker fris aan en trekt hij snel in, een zachte huid achterlatend. De 24h crème is wat zachter, dit is fijn!

Na een aantal weken gebruiken heb ik een verzorgde huid, geen grote wonderen, maar ik heb er geen allergische reactie op gekregen. Wat ook zeer fijn is 😉 Ik ga deze producten dus zeker nog vaker gebruiken, hoewel ik in het vervolg wel weer ga kiezen voor een wat zachtere crème die prettiger uitsmeert.

Deze producten ook kopen? Check dan de website van Sans Soucis.

Liefs,
Erin

*Deze blog bevat producten die ik heb gekregen. In samenwerking met Beauty Service  

    Leave a Reply