verzorging

Review: Garnier Skinactive producten

mei 4, 2018

Voor Garnier mocht ik een aantal Skinactive producten testen: een micellair reinigingswater en een botanische gel balsem gezichtscrème. Twee producten die mij heel nieuwsgierig maakten! Benieuwd of ik er fan van ben? Lees snel verder.

Als eerste heb ik de botanische gel balsem getest. Dit is een gezichtsgel die je voor zowel overdag als de nacht kan gebruiken. De gel bevat aloe vera waardoor hij lekker verzachtend is. Het bijzondere aan deze gel is dat hij in principe voor 3 verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Als eerste als dagcrème wat zorgt voor hydratatie en verzorging, als tweede als nachtcrème zodat je met een extra frisse huid je bed uit kan stappen en als laatste kan je deze gel nog gebruiken als masker, dit zorgt voor een hydratieboost. Ik moest even wennen aan de textuur van deze crème. Het voelt een beetje gek om een gel op je gezicht te smeren, het voelt echt als een haargel haha. Toch was het qua opbrengen wel heel fijn! Smeert super goed uit en je huid voelt gelijk stukken frisser.

Ik heb deze creme vooral in de ochtend gebruikt. Ik merkte dat hij voor de nacht echt even teveel was, ik werd juist wakker met wat meer oneffeheden. Ook heb ik hem getest als masker, was prima, maar merk toch dat ik het fijner vind als een maskertje hard wordt in plaats van zacht blijft.

Daarna heb ik het micellair reinigingswater getest. Met dit reinigingswater kan je jouw make-up heel zacht verwijderen van je gezicht. Geschikt voor zowel lippen als je ogen, dat is fijn! Het is een reinigingswater die vooral goed geschikt is voor de droge huid, hij hydrateert goed en bevat geen geur.

Ik heb vaker een reinigingswater gebruikt, maar wist nog niet zo goed wat ik ervan moest denken. Totdat ik deze in handen kreeg, super fijn zeg! Hij verwijderd mijn make-up echt onwijs goed en mijn huid voelt goed gereinigd aan. Ook voelt hij niet chemisch aan en krijg ik er geen oneffenheden van, wat al een wonder is op zich haha. Zeker een aanrader dus!

Je kan deze producten beide kopen bij de drogist.

Liefs,

Erin

 

*deze blog bevat artikelen die ik gekregen heb

 

    Leave a Reply