verzorging

Unboxing adventskalender Clinique

november 17, 2018

Ik ben dol op de feestdagen. Voor mij begint dit officieel vanaf 11 november, dan mag ik los met lichtjes, versiering en stiekem soms een kerstliedje. En het allerleukste? Het aftellen naar de kerstdagen, want die zijn toch wel echt mijn favoriet! En wat is er nou leuker dan aftellen met een adventskalender van een mooi beautymerk? Zoals bijvoorbeeld van Clinique? Nou euh, niets!

Ik voelde mij dan ook dolgelukkig toen ik deze mooie adventskalender binnenkreeg, wat een pareltje! Je snapt wel, ik kon niet wachten met het uitpakken van deze adventskalender. Sowieso ben ik fan van Clinique, een heerlijk merk met producten die vrij zijn van parfum en parabenen. Fijn!

Ik heb eventjes getwijfeld over hoe ik nou het beste deze kalender kan laten zien en omdat ik niet kon kiezen, heb ik gewoon voor beide gekozen: een video en foto’s! En don’t shoot me, ik maak nooit videos en ik weet nu weer waarom hahaha. #ditwaspuurpraktisch

De kalender is dus behoorlijk groot en telt van 1 tot en met 24 december, zo kan je tot op kerstavond nog kadootjes uitpakken. Leuk! De totale waarde van deze kalender is €71,38 en je kan hem kopen bij ICI Paris XL en op clinique.nl.

Liefs,
Erin

 

* deze blog bevat producten die ik heb gekregen

 

 

    Leave a Reply