verzorging

P’ure Papaya Care review

juli 21, 2019

Ik had de mazzel dat ik een heerlijk pakketje binnen kreeg met natuurlijke producten, deze staan toch altijd wel hoog op mijn verlanglijstje. Dit is altijd zo fijn! Deze keer kreeg ik een aantal producten van P’ure Papaya Care binnen.

De producten zijn gemaakt met bijvoorbeeld shea-butter, amandelolie, macadamia-olie en jojoba-olie. Ingrediënten die stuk voor stuk goed op te nemen zijn voor de huid. De producten in het assortiment van P’ure zijn geschikt voor verschillende huidaandoeningen en dus ook goed te gebruiken bij een gevoelige huid.

De producten die ik mocht testen (en aan jullie weg mag geven, jeeej!) zijn de Papaya Glow serum, de Papaya lips en de Vapour balm.

Papaya Glow

Dit is een olie die je gebruikt voordat je gaat slapen, zodat het de gedurende nacht kan inwerken. De olie is gemaakt van papaya-olie en jojoba-olie. Oliën die rijk zijn aan vitamines en enzymen, om je huid te voeden en te vernieuwen. Overigens kan je deze olie ook goed gebruiken voor droge haarpuntjes, nagelriemen en droge huidplekken 😉 Handig!

Ik was een beetje bang voor de olie, dat hij te vet zou zijn en puistjes zou veroorzaken. Maar helemaal niet het geval! Ik heb juist een zachte huid als ik wakker word en hij heeft een mooie glow. Beter! Je kan deze olie shoppen voor €29.

Papaya Lips

Deze lippenbalsem is vegan en geschikt voor de gevoelige huid van de lippen. Helemaal fijn wanneer je bijvoorbeeld velletjes hebt of beschadigde lippen door de zon of winter. De lippenbalsem bevat papaya-olie, candelilla wax en shea butter, allemaal verzachtende ingrediënten. Hij ruikt trouwens ook mega lekker!

Ik vind het een hele fijne lippenbalsem. Door de zon heb ik gevoelige lippen gekregen en met deze balsem was het zo weer weg, ook is hij niet te vet, hij voelt gewoon prettig en natuurlijk aan op mijn lippen. Je kan deze balsem shoppen voor €7,50.

Vapour Balm

Even tot rust komen? Dat kan met de Vapour Balm, deze zorgt voor ontspanning en is verwarmend. Hierdoor kan je bijvoorbeeld weer rustiger en beter ademen. Een beetje in je handen doen en masseren op je borst en rug, heerlijk! Deze balm kan je kopen voor €14.

Stuk voor stuk dus wel hele fijne producten van P’ure Papaya Care. Het leuke? Ik mag deze drie producten ook weggeven aan één van mijn volgers! Check mijn Instagram wat je hiervoor moet doen.

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen, meer hierover te weten komen? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply