verzorging

Goodiebox – Sunny Side Up

juli 20, 2019

Dat was heerlijk thuiskomen van vakantie: de nieuwe Goodiebox kwam bijna gelijk al binnen! HOERA! Deze keer met het thema: Sunny Side Up, perfect voor de warme zomerse dagen hier in Nederland die daarna weer afgewisseld worden met dramatisch oer-Hollands weer. Precies zoals je humeur ook wel kan zijn.

Met deze gedachte is de nieuwe Goodiebox samengesteld! Om positief te blijven en je innerlijke en uiterlijke beauty te benadrukken. Ook als je even niet zo chill in je vel zit.

Deze keer zitten er 6 producten in de Goodiebox, hiervan zijn er 4 fullsize! Een hele fijne box vol toppers dus. Oprecht, ik vond deze zo fijn! Benieuwd naar de producten? Ik show ze hieronder:

Masque me up

Deze maskers kon ik nog helemaal niet, tot ik mijn allereerste Goodiebox ontving. Hierin zitten ze vaker en ze zijn zo fijn! Iedereen voor on the go en doen gewoon wat ze beloven. Dit is een after-sun variant, heerlijk dus voor na een dagje strand. Lekker je huidje weer verwennen.

Seacret

De naam zegt het al, dit product bevat een stukje van de helende werking van de zee. Daarnaast nog kalmerende komkommer, Aloe Vera en Vitamine E. Hele fijne en zachte make-up remover doekjes. Ideaal voor op de camping bijvoorbeeld.

My Jewellery

Tja, wie kent dit merk nou niet? Van My Jewellery zit er een fijn haarbandje in. Hiermee scoor je sowieso punten bij mij #haarbandenfreak. Een leuk printje, een fijn stofje en blijft goed zitten.

Polaar

Een merk die ik nog helemaal niet kon! Dit is een moisturizing gel, fijn om je huidje mee te verwennen na een warme dag. Maar ook zeker een musthave na een koude dag! Prima voor het hele jaar dus.

Rituals

Gut, ik deed de Goodiebox open en toen rook ik hem direct: een product van Rituals! WOEHEEEE. Wie is daar nou geen fan van? Dit is The Ritual of Karma foot balm. Fijn voor de voetjes die voor het eerst in sandalen gaan, maar ook heerlijk na een lange wandeling of vakantie.

Kueshi

Een merk waarmee ik bekend ben, maar nog nooit iets van geprobeerd heb. Tot nu! Dit is een aloe vera gel, welke je bijvoorbeeld ook goed kan gebruiken als aftersun. Dit komt door het hoofdingrediënt: aloe vera. Het product is 99% zuiver.

Al met al weer een succesnummer! Wil je hem ook? Check dan deze link even.

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen, wil je hierover meer weten? Check dan even mijn disclaimer.

    Leave a Reply