verzorging

Embryolisse lait-creme review

juli 27, 2019

Ah! EINDELIJK! Ik was al eeuwen onwijs benieuwd naar de lait-creme van Embryolisse. Een mega populair product voor visagisten en dermatologen. Ik mag hem nu testen!

Embryolisse is een van oorsprong Frans merk. De producten zijn ontwikkeld om voor elke huid geschikt te zijn en voor elke huid werkend. Om de huid daar te verzorgen en te helpen waar het nodig is. De producten zijn dus geschikt voor de meest gevoelige huid. Een mooie filosofie! De voornaamste ingrediënten zijn gewonnen uit de natuur en planten, maar ook zijn er toevoegingen van collageen en hyaluronzuur.

De Lait-Creme is dus een enorm populair product. Deze crème zorgt voor een hele zachte huid, hierna kan je er makkelijker met make-up op werken. De crème heeft een natuurlijke basis en zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd, gevoed en verbeterd wordt. De crème is hierdoor dus een fijne basis voor je foundation. De ingrediënten zijn: bijenwas, soja-eiwitten, aloe vera en karitéboter. En hoe je hem gebruikt? Dat kan je helemaal zelf bepalen! Gebruik hem als dagcrème, nachtcrème, reiniger voor je huid, een masker… je kan er echt alles mee!

Ik gebruik hem voornamelijk in de ochtend als basis voor mijn make-up en in de avond voor de herstel in de nacht. Hij smeert fijn uit, trekt snel in en mijn huid wordt er niet vet fan. Erg prettig voor de nacht dus!

Wil je deze crème nou ook? Je kan hem hier shoppen.

Liefs,
Erin

Ps. deze blog bevat producten die ik heb gekregen. Wil je meer hierover weten? Lees dan even mijn disclaimer.

    Leave a Reply