verzorging

Op naar de zomer met Mylène!

mei 7, 2019

Een poosje geleden heb ik voor het eerst kennisgemaakt met het merk Mylène, voor die tijd kon ik het wel al, maar had ik er nog niets van gebruikt. Wat een lekkere producten zeg! Nu mocht ik de zonbeschermingslijn van Mylène gaan testen, super leuk.

Het is niet onbekend dat je je huid goed moet beschermen tegen het zonnetje, doe je dat niet? Dan heb je een veel groter risico op bijvoorbeeld huidkanker, maar ook word je huid veel sneller oud en krijg je pigmentvlekken. Allemaal dingen die je absoluut niet wilt! Als je helemaal uit het zonnetje wilt blijven, maar wel een kleurtje wilt krijgen, dan kan je kiezen voor een zelfbruiner. Dit vind ik persoonlijk ook fijn voor het begin van het seizoen, zo loop je niet met melkflessen over het strand. Prettig 😉

Mylène zelfbruiner en starter
Zelfbruiner en starter

Zelfbruiners heeft Mylène ook! Ik wist dat oprecht niet! Maar hoe fijn is dat. Deze zelfbruiner is geschikt voor je lichaam en voor je gezicht, dat vind ik altijd wel heel prettig omdat je dan echt overal (zo goed als) dezelfde kleur kan creëren. Ik vind deze zelfbruiner ook heel fijn, de kleur is heel natuurlijk en hij brengt makkelijk aan. Nog een belangrijk iets: droogt snel!

Ook heeft Mylène een starter voor de zon. Hier was ik nog niet mee bekend. Dit product begin je met smeren zo’n drie weken voordat je bijvoorbeeld op zonvakantie gaat. Het zorgt ervoor dat je huid goed gehydrateerd is en dat het bruiningsproces versneld wordt. Interessant! Het voelt als een fijn product en smeert gemakkelijk uit. Helaas geen zon gezien hier haha, maar ik ben wel alvast begonnen met smeren voor onze vakantie 😉

Mylène zonnebrand spf 30
Zonnebrand spf 30

De zonnebrand van Mylène heeft SPF30, een fijne zonnecrème! Plakt niet en trekt snel in, mmmmmm… En na het zonnen gebruik je uiteraard een aftersun, dit om je huid te laten herstellen en het vochtpeil weer in balans te krijgen. De zon droogt je huid namelijk enorm uit. Dit is een bodybutter, en daar ben ik echt gek op. Lekker voedend voor na een lange dag in de zon!

Mylène aftersun bodybutter
Aftersun body butter

Wil jij deze producten uit de zonbeschermingslijn van Mylène nou ook shoppen? Dat kan hier!

Liefs,
Erin

Ps. deze blog bevat producten die ik heb gekregen.

    Leave a Reply