verzorging

Wallen wegwerken met Mylène

april 9, 2019

Sinds Senn geboren is (en al wat weekjes daarvoor) hebben wij geen goede nacht slaap meer gehad. DRAMA!

Die wallen onder mij ogen zijn dus daarom ook gewoon permanent en die horen bij mijn mamalook. Niets aan te doen. Althans, dat dacht ik! Tot ik de producten van Mylène binnenkreeg om te testen. Deze zouden beterschap voor mijn wallen beloven. Kom maar door.

Ik heb drie producten gekregen om te testen: de Eye Gel Cream, de Pillow Spray en de Hydralift 30+. Stuk voor stuk producten die geschikt zijn voor de moeie mama’s onder ons. 

Eye Gel Cream

Deze oogcrème is een lekkere zachte crème die de wallen en gezwollen ogen verzorgd. Het verminderd de blauwe kleur van de wallen en de zwelling neemt af.

Ik heb de oogcrème ruim een week gebruikt en wat is deze fijn! Lekker verfrissend, voelt goed aan en mijn wallen lijken echt minder te worden. Wat een toppertje voor elke dag.

Pillow Spray

Dit is een spray met bergamot en citrus, deze combinatie van etherische oliën zorgen ervoor dat je beter kan slapen. Je kan de spray zo op je kussen sprayen, even laten intrekken en slaaplekker!

Hij ruikt erg lekker! Ik weet niet zeker of het 100% helpt om beter te slapen, dit hangt toch echt van Senn af hihi. Al met al hebben we nu wel een hele rustgevende en frisse geur in de slaapkamer.

Hydralift 30+

Je huid wordt snel ouder, vooral wanneer je slechte nachten hebt. Hierdoor ontstaan rimpeltjes en fijne lijntjes, willen we niet!

Deze crème verminderd de fijne lijntjes en de rimpeltjes. Maakt de huid frisser en strakker. Nu is deze crème eigenlijk bedoeld voor dames van 30+, maargoed ik heb hem stiekem toch getest. Hij is fijn!

Liefs,
Erin

Ps. deze blog bevat producten die ik heb gekregen.

Leave a Reply