verzorging

Andrélon klei Fris & Zuiver

mei 12, 2020

Al zo lang als ik mij kan herinneren zie ik Andrélon in de badkamer staan, als klein meisje was de geur al herkenbaar en nu nog steeds. Ondanks alle verschillende lijnen, kan je toch snel de link leggen dat het bij Andrélon hoort, heerlijk! En nu is er een nieuwe lijn bij: Klei Fris & Zuiver. Voor een vette haaraanzet en droge punten: bingo!

Ik mocht deze nieuwe lijn van Andrélon testen en ik ben enorm blij verrast! Wat een onwijs fijne lijn zeg. Ik heb hiervan de shampoo, de conditioner en de droogshampoo geprobeerd. Ik verklapte het net al een beetje, maar deze lijn is goed geschikt voor een vette haaraanzet en droge punten, een onhandige combinatie. Het ingrediënt van deze lijn is de witte kaolien klei. Deze verwijderd onzuiverheden en maakt het haar fris en schoon. Het werkt enorm zuiverend en hierdoor blijft je haar langer fris. Want geef toe, wanneer je haar vet is, ben je toch geneigd het eerder te gaan wassen. Ik ook 😉 Ik word echt spastisch van vet haar haha.

Ik ging dus de uitdaging aan, nu ik zwanger ben merk ik namelijk dat ik die zwangerschapsglow niet heb haha. Ik heb mega last van vet haar dus dit is geen overbodige luxe. Vooraf hoorde ik dat deze shampoo en conditioner al na 1x werkt, hier was ik dan ook enorm benieuwd naar.

Werkt het na 1x? JA! Ik had er oprecht een hard hoofd in, maar het werkt dus echt. Normaal moet ik echt om de dag mijn haar wassen en ineens besefte ik mij dat het al bijna 3 dagen terug was dat ik mijn haar gewassen had, maar het was gewoon nog niet vet! Ik gebruik de lijn nu 2,5 week en merk na nog een aantal keer gebruik nog meer effect. Het maakt echt zijn naam waar.

De shampoo en conditioner zijn te koop voor 4,99 en de droogshampoo voor 5,99 hier. Een dikke aanrader.

Liefs,
Erin

Ps. deze blog bevat producten die ik heb gekregen, wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply