Huis Lifestyle

Lekker in de tuin met BLACK+DECKER

april 4, 2019

Ongeveer anderhalf jaar geleden zijn wij in dit huisje komen wonen. Het was toen echt een chaos! Zowel buiten als binnen.

Binnen hadden we alles redelijk snel op orde, nog niet klaar, maar wel leefbaar. De tuin duurde wat langer. We wilden alles zelf doen, maar daardoor duurde het wel langer. Dit omdat we vast zaten aan de weekenden en de slaapjes van Senn. Dus we konden elke dag max. 3 uurtjes wat doen of we moesten ons opsplitsen.

Uiteindelijk hebben we net voor de winter het gras kunnen leggen, de tegels kunnen leggen en twee nieuwe schuttingen kunnen plaatsen. Daarna was het over met de pret en brak de winter aan. Dus we moesten wachten.

De twee tools van BLACK+DECKER kwamen dan ook echt precies op tijd! Ik mocht namelijk een heggenschaar en een schuurmachine testen om zo onze tuinprojecten te realiseren. Spannend! Maar wel kneiterleuk.

Voor en na met de heggenschaar

De heggenschaar hebben we gebruikt voor onze voortuin. Hier hebben wij een heg staan, welke nogal uit de kluiten is gewassen. We hebben wel eens geprobeerd hem met een gewone snoeischaar te trimmen, maar daar was geen beginnen aan. Dit was dan ook mega handig en super snel! De heggenschaar gaat op een accu, ideaal want zo heb je geen snoeren rondom je schaar hangen. Ook zit er een heel goed slot op. Je moet 3 knopjes tegelijkertijd indrukken wil je hem aan krijgen, dit leek mij lastig, maar dat is dus echt niet lastig. Want je hebt de schaar al precies zo vast.

Hij ging moeiteloos door onze heg heen en maakte ook niet eens veel herrie. Binnen een kwartiertje waren we klaar. Wauw! De accu gaat ook lang mee. We hebben de heggenschaar nu al een aantal keer gebruikt, maar we hebben hem nog niet hoeven opladen. Ook zit er een beschermhoes bij, dit vind ik wel een fijn idee. Dit maakt het toch iets minder gevaarlijk wanneer je hem wilt opbergen.

De schuurmachine

De schuurmachine hebben wij gebruikt voor onze schutting. We wilden onze schutting heel graag een kleurtje geven, maar daarvoor moest wel de laklaag eraf. De schuurmachine heeft verschillende schuurpads erbij zitten en zelf een opzetstukje voor de kleinere hoekje. Ook de schuurmachine werkt op een accu, dus lekker draadloos! (beide accu’s zijn hetzelfde, ideaal dus ;)). Ook heeft de schuurmachine een zakje die het stof opvangt, dus zo min mogelijk stof wat in de rondte dwarrelt. Hij ligt lekker in de hand en met weinig kracht bereik je heel veel. De schutting was snel geschuurd waarna we hem konden beitsen.

Voor en na

Wat zijn dit fijne en kwalitatief goede producten zeg! Je kan er echt alle kanten mee op en de accuduur is heel lang. Ze zijn makkelijk in gebruik en zeker niet zwaar. Hierdoor kan ik er dus ook zelf heel makkelijk mee werken. Ik ben namelijk zo’n typje die alles direct wil kunnen en dat is hiermee dus zeker het geval.

Dus! Moet jij nog veel doen en weet je niet waar je moet binnen? Begin dan gewoon bij BLACK+DECKER, serieus, dan stop je niet meer 😉

Liefs,
Erin

Deze blog bevat producten die ik heb gekregen

Leave a Reply