Huis

Je huis kindproof maken!

mei 24, 2019

Ooit hadden wij een traphekje bij de trap, deze hadden wij onderaan de trap geplaatst zodat Senn niet zelf de trap op zou klimmen. Helaas is dat hekje doormidden doordat Peter van boven naar beneden van de trap af viel :’) Dus moest er een nieuwe komen, aangezien onderaan de trap niet meer nodig is, hebben we er nu eentje bovenaan de trap geplaatst. Je huis kindproof maken is toch wel erg belangrijk! Helemaal nu Senn de leeftijd krijgt dat hij zelf zijn bedje uit kan klimmen.

Bouwpakket

Het was een klusje die ik iedere keer al aan het uitstellen was, tot ik met Deen de deal aan ging om weer aan de bak te gaan in huis, dit met de producten van Bosch. Nu hoor ik je denken, wat heeft een supermarkt met gereedschap te maken? Nou! Bij Deen kan je nu sparen voor flinke kortingen op Bosch gereedschap #datislekkerthuiskomen! Tot en met 29 juni 2019 krijg je bij elke 5 euro en bij actieproducten een actiezegel, wanneer je er 15 hebt is je spaarkaart vol en kan je gereedschap kopen met korting.

Onwijs leuk en praktisch! Ik heb er nu drie in mijn bezit: een elektrische schroevendraaier, een boortjes- en bitjesset en een allessnijder. Stuk voor stuk top producten 😀 Ik heb dus met behulp van al deze producten ons traphekje opgehangen (HELEMAAL ZELF JA!).

Elektrische schroevendraaier

Elektrische schroevendraaier
Elektrische schroevendraaier

Ik heb mij nooit beseft dat ik dit nodig had, tot ik hem in mijn handen had, hoe mega handig is dit! Het is snel, praktisch en kost veel minder kracht. Je kan hem opladen en er zitten verschillende bitjes (noem je dat zo?) bij. Ook zit er een lichtje in zodat je altijd goed kan zien waar je mee bezig bent. Deze was dus mega handig bij het vastmaken van de ophanghaakjes van het traphekje.

Boortjesset

Tja dit is gewoon altijd handig. Hoe vaak gebeurt het niet dat je een boortje pakt en deze even snel weglegt en daarna kwijt bent? Dit hadden wij voortdurend en waren dus ook de helft kwijt. Nu niet meer!

Allessnijder

Allessnijder

Dit is dus zo’n tool waarvan je nooit wist dat je het nodig had, totdat je het daadwerkelijk hebt. Wij hebben altijd een overload aan karton en dozen, met deze krijg je die mega snel en makkelijk klein! Ook is ie handig voor het afsnijden van bloemen en eigenlijk alles tot 6mm.

Ik heb dus het traphekje gemonteerd met de schroevendraaier en de boortjes en bitjes van Bosch! Daarna heel praktisch het karton klein gemaakt 😉

Het traphekje
Tadaaaa!
Voor en na 😀

Het was een geslaagde missie! (En ik heb maar 1 wondje opgelopen 😉 ) Meer info over deze campagne kan je hier vinden en wie weet kan jij dan ook jouw huis kindproof maken!

Liefs,
Erin

    Leave a Reply