Baby

Beter slapen met Löwenkind

mei 21, 2019

Senn slaapt al een poosje door, wat is dit fijn! Ik merk echt aan hem dat het hem goed doet en dat hij erg veel uitgeruster door is. Zijn papa en mama trouwens ook hihi 😉 Wel merkte ik, dat hij nog niet echt rustig sliep: veel praten, huilen en bewegen in zijn slaap. Soms zat hij plots rechtop en begon hij te huilen. Enge dromen denk ik, want zodra je in de ochtend over zijn dromen begon zei hij: “NEE! NIET DROMEN!” Een negatieve associatie dus.. Dus, nu het slapen gelukt was, konden we opzoek naar een manier om hem rustiger te laten slapen. Zo kwamen we bij de kruidenpads van Löwenkind, zou Senn beter slapen met Löwenkind?

Ik kwam Löwenkind per toeval tegen op Instagram, een webshop met kruidenpads om je kindje op een natuurlijke manier te ondersteunen. Hier ben ik altijd wel groot fan van. Senn heeft al zoveel rommel moeten krijgen toen hij mini was, hoe natuurlijker nu, hoe beter.

Harmoniepad
Harmoniepad

Löwenkind is ontstaan door persoonlijke ervaringen. Een aantal moeders gingen vaak aan de wandel met hun zuigelingen en merkten dat frisse lucht het altijd goed deed, gezond. Toen één van de moeders met dit idee kwam, werd de rest al snel enthousiast. Het duurde nog een poosje, maar uiteindelijk werden de kruidenpads en het rompertje op de markt gebracht. En tadaaaa! Zo ook bij mij!

Soorten pads

Je hebt verschillende soorten kruidenpads: de slaaplekker pad, neus-keel-pad, buik-pad en de harmonie-pad. De slaaplekkerpad en de harmoniepad heb ik mogen proberen. De eerste is een mengsel van lavendel, valeriaan, melisseblad en hopbloesem. Doordat de pad in het speciale zakje van het rompertje zit, worden de geuren van de kruiden door lichaamswarmte geactiveerd. Hierdoor worden ze ingeademd en krijgen ze hun werking. De harmoniepad zorgt voor een geborgen gevoel bij je kindje. In deze pad zit een mengsel van bloeiende grassen en alpen-den houtvlokken. Deze pad zorgt er als het ware voor om tot rust te komen. Beide ruiken ze ook echt heel lekker! Ik hou wel van kruiden, dus dit is zeker een aanrader voor mensen die liefhebber zijn van kruiden 🙂

Lekker slapen pad Lowenkind
Lekker-slapen-pad

Ik noemde het al eerder, maar de pads worden dus gebruikt met het speciale rompertje. Dit rompertje heeft een borstzakje waarin je de pads kan doen. Dit rompertje is 100% katoen. Overigens is er ook een halsdoekje beschikbaar voor de pads!

En? Het resultaat?

Eigenlijk werkte beide pads heel goed voor de onrust in de nacht, grappig, want beide zijn natuurlijk ook wel voor onrust. Ik kan mij ook goed voorstellen dat de slaaplekkerpad goed kan helpen bij doorslapen, hierover heb ik ook hele goede dingen gelezen. Aangezien Senn al doorslaapt sinds kort, kan ik hier niets over zeggen 😉 Maar een positief iets is dat Senn gewoon rustiger slaapt, veel minder bang is en minder onrustig.

Ben je ook benieuwd? Shop het hier! Zeker een aanrader voor de natuurlijke ouders onder ons 😉 Wie weet gaat je kindje beter slapen met Löwenkind.

Liefs,
Erin

https://www.instagram.com/p/BxdNnEOogl5/

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen.


    Leave a Reply