Lifestyle

Januari musthaves

januari 13, 2019

Het nieuwe jaar is begonnen, dus tijd voor de goede voornemens! Oké, nee grapje. Ik doe daar niet echt aan 😉 Simpelweg omdat ik daar gewoon niet zo goed in ben. Desalniettemin, het werd voor mij wel echt tijd om weer eens bewuster en gezonder te gaan leven. Dus in deze blog lees je drie musthaves voor een goed begin!

De eerste musthave kan je teruglezen in een eerdere blog, dat is het meditatiekussen van Flowee. Die moet je gewoon hebben als je wat meer ontspanning wilt! En geef toe, wie kan dat niet gebruiken in januari?

Mijn weerstand is de laatste tijd echt vreselijk, ik doe er alles aan om die op te krikken, maar het werkt gewoon niet. Dus in mijn zoektocht naar een ondersteuning voor mijn voeding kwam ik bij het merk Alphavit terecht. De tweede musthave! Dit merk heeft een aantal verschillende voedingssupplementen met een natuurlijke basis, snel resultaat en geen bijwerkingen. Daar worden we blij van! Ik heb gekozen voor de Multi Vitamine, dit leek mij de meest geschikte ondersteuning om eventuele tekorten aan vitamientjes aan te vullen. Hij is dus goed voor de weerstand, zorgt voor sterke botten, meer concentratie, geeft energie, ondersteunt in stress situaties en het immuunsysteem.

Zo, een hele mond vol dus! Haha. Wat ik vooral heel fijn vind, op de website van Alphavit staat een hele uitgebreide en duidelijke uitleg van wat het doet en wat de dosering is. Gewoon fijn om te weten!

Ik slik deze supplementen 1 keer op een dag, ik zou er ook 2 mogen, maar dat leek me niet nodig. Hoewel ik nog kneitervaak verkouden ben, duurt het wel minder lang en is het minder heftig. Ook lijk ik minder moe! Ik denk sowieso dat het een goede stap was om zo rond de feestdagen te beginnen hiermee, heb ik tenminste een kleine oppepper voor mijn lichaam 😉

Al met al vind ik het gewoon fijne supplementen. Ze zijn niet te groot, makkelijk in te nemen, er zit geen smaak aan en ze zijn vriendelijk voor de portemonnee. Als je ze nou ook wilt shoppen, ga dan naar hun site 😀 Hier vind je overigens nog een aantal andere supplementen ter ondersteuning van je gemoedstoestand en concentratie. PS. Shop ze tot en met februari met 10% korting met de code: ML10 😀

Als laatste musthave: de producten van Greensweet! Dit merk richt zich op de natuurlijke suikervervanger: stevia. Stevia (een kruid uit Paraguay) heeft als eigenschap dat het geen calorieën bevat, geen invloed heeft op de bloedsuikerspiegel en het bevat geen koolhydraten. Een ander groot pluspunt? Het tast de tanden niet aan! Hoe fijn! Dit vond Susan Jansen, de oprichtster van Greensweet, ook 😀 Nadat zij dit ontdekte is ze op pad gegaan om een merk op te zetten met verschillende producten in het assortiment die gemaakt zijn van stevia.

Ik kreeg de vloeibare stevia toegestuurd om te proberen. Deze kan je bijvoorbeeld gebruiken voor in koffie of thee, maar is ook zeker geschikt om mee te bakken of te gebruiken als limonade. Say what!? Hoe perfect is dat. Een gezonde limonade voor Senn, eentje die zijn tandjes niet opvreet. Hier worden wij gelukkig van! Daarbij past het ook gewoon bij mijn voorkeur: het is een natuurlijk product.

Ik kreeg verschillende smaakjes opgestuurd: van aardbei tot chocolade en van mango tot vanille. Ik kreeg nog de tip van Susan om zeker eens de chocoladesmaak in de koffie te doen. Resultaat: STARBUCKSKOFFIE! Mijngod, dit is echt lekker 😀

Ook Senn lijkt fan. Althans, ik gaf hem zijn beker met de limonade van één van de fruitsmaakjes en hij dronk het op. Dus dan zit het wel goed. (Als hij iets heel vies vind dat beland het op de muur).

Het is met de druppeltjes wel een beetje spelen, de smaak komt al vrij snel tevoorschijn, dus het beste is om te beginnen met 1 druppel per keer. Gewoon even proeven en daarna weer toevoegen. Dan komt het zeker goed en weet je het voor een volgende keer!

Deze producten van Greensweet blijf ik zeker gebruiken. Hoewel wij thuis wel letten op de suikerinname (en je ontkom er echt niet aan, althans wij niet ;)), is het een fijn vervanger voor bijvoorbeeld het bakken, de koffie en de limonade! Toch een stukje gezonder.

Ook benieuwd? Shop het hier!

Liefs,
Erin

    Leave a Reply