Lifestyle

Flowee Meditatiekussen

januari 9, 2019

Tegenwoordig is iedereen te druk, te gestresst en ligt de lat te hoog. Je ziet het al, alles is ‘te’. En ja, ik maak mij hier ook schuldig aan 😉 Net als half Nederland gok ik haha.

Hoewel iedereen stiekem ook wel weet dat dit niet de juiste manier van leven is, lijkt niemand er de tijd voor te nemen om het te veranderen. En ja, ook hier maak ik mij schuldig aan. Foei. Het werd dus tijd voor mijzelf om mijn gewoontes even over boord te gooien en een keer wel tijd te nemen voor mijzelf. Geen huishouden, een kindje op bed en geen werk. VRIJE TIJD!

Ik besloot dus om het meditatiekussen van Flowee eens te gaan gebruiken. Flowee is een website die zorgt voor jouw ontspanmomentje. Op deze site en tegelijkertijd hun webshop kan je alles vinden om te mediteren, te ontspannen en om yoga te doen. De producten die Flowee verkoopt kunnen zelfs bijdragen aan pijnverlichting! Dat is zeker een goede voor sommige mensen om te onthouden. Maar hoe is Flowee dan ontstaan? Het idee is ontstaan toen Tamara (de oprichtster) met haar vriend op vakantie was in Ibiza. Daar maakte zij kennis met de een relaxte levensstijl en kwamen zij per toeval een beurs tegen met een spirituele achtergrond. Daar probeerde zij een spijkermat en werd fan! Hier begon het dus, met een spijkermat. Vanuit hier bouwde zij de website verder uit tot een walhalla voor de meditatie en yogaliefhebber.

En zo kwam ik in contact met Flowee en het meditatiekussen (Linnen Model – Fuchsia). Een meditatiekussen zorgt ervoor dat je de juiste houding aan kunt nemen en je lichaam een goede ondersteuning krijgt. Ook is dit kussen ideaal bij yoga, als je op de grond wilt zitten of voor kindjes om op te zitten. Multifunctioneel!

Toen ik het kussen binnenkreeg verbaasde ik me echt over het gewicht, nog best zwaar! Op de site las ik dat hij twee kilo was, misschien ben ik dan gewoon niet zo sterk :’) Maar hij zit echt heerlijk, en vormt goed naar mijn lichaam. De kleur is super mooi, vooral in combinatie met het printje. En nog beter dat de hoes eraf kan zodat je de binnenkant eventueel kan luchten.

Ik ben fan! Nu misschien ook eens de stap maken richting de yoga? Het trekt mij enorm, maar geen flauw idee waar te beginnen. Tips hiervoor zijn dus ook welkom! 😉

En ook enthousiast? Shop hier de producten van Flowee!

Ps. Er is zeker nog verbetering voor mijn houding, don’t shoot me 😉

Liefs,
Erin

    Leave a Reply