Mode

Spark Jewelry

januari 12, 2019

In mijn blog over de BlogBox kon je al kort iets lezen over Spark Jewelry, toen liet ik een prachtig setje met steentjes en pareltjes zien.

Spark Jewelry is er voor de uitdagende en modieuze vrouw, helemaal wanneer je van wat meer opvallendere sieraden houdt. Althans, sieraden die mogen glimmen en glinsteren. Dan zit je overigens bij mij wel goed haha 😉

Wat helemaal leuk is aan dit merk is dat de sieraden voor zowel jongere meiden, als voor bruidjes zeer geschikt is. Zo is er echt voor ieder wat wils en portemonneevriendelijk. Alle sieraden zijn echt zilver en geschikt voor iedere maat door het verlengkettinkje dat aan de armbandjes en kettinkjes zit. Zelfs de ringen zijn one size fits all, je kunt deze dus zelf op maat maken. Eerlijk, dit doet me enorm denken aan de ringen van vroeger en daar zat altijd mijn velletje ertussen haha. Ik heb dus geen ervaring met de ringen van Spark Jewelry. Jij wel? Laat het me weten 😀

Dit setje van Spark Jewelry is opvallend, maar toch evengoed ook heel subtiel. Er zitten heel veel steentjes in zowel de ketting als de oorbelletjes verwerkt, hierdoor glinsteren ze echt kneitermooi!

In het begin dacht ik dat de ketting too much zou zijn voor iedere dag, maar niets is minder waar! Ik draag hem echt heel vaak en hij staat gewoon overal goed bij. Ik heb er niet iedere dag de oorbelletjes bij, want het geheel is soms dan wel weer too much. De combinatie is dan zeker geschikt voor een feestje!

Mijn verlanglijstje voor nieuwe sieraden ligt alweer klaar, ik ben fan 😉 Ook enthousiast? Shop het hier!

Liefs,
Erin

    Leave a Reply