verzorging

Review: SELF verzorgingsproducten

februari 5, 2019

Ik vind het altijd leuk om kleinere en (voor mijzelf) onbekende merken te ontdekken en te testen. Soms met succes, soms niet. Juist dat is leuk en verassend!

En zo heb ik SELF ontdekt, een verzorgingsmerk uit België. Voor dit merk is duurzaamheid erg belangrijk, dat sluit mooi aan bij hetgeen wat ik ook belangrijk vind! SELF is ontstaan vanuit de persoonlijke ervaring van Isabelle, de eigenaresse van dit merk. Je merkte dat zij, als vrouw zijnde, zichzelf vaak voorbij liep. Iets wat vele vrouwen hebben: huishouden, werken, opvoeding, een leuke vrouw/vriendin zijn. EN! Nog lekker in je vel willen zitten.

Toen uiteindelijk bleek dat haar dochtertje een lastige huid had en Isabelle zelf ook niet de juiste producten kon vinden, is ze begonnen met SELF. Natuurlijke producten die goed zijn voor je huid en voor de natuur. Wat een heerlijk herkenbaar en eerlijk verhaal!

Ik heb voor SELF drie producten mogen testen:

All day dreamer daycream

Dit is een herstellende en kalmerende dagcrème, hij beschermd ook tegen invloeden van buitenaf. Hij is antibacterieel en zorgt ervoor dat de huid hersteld wordt. Een ideale crème voor de gevoelige, droge, probleem en psoriasis/eczeem huid.

En wat vind ik? Een fijne crème! Wel een beetje dik van structuur, hierdoor moet je hem wel echt even goed uitsmeren en is hij wat vetter. Toch is het niet vervelend: hij voedt mijn huid goed en ik krijg er geen puistjes van!

Boost of Oxygen Facial scrub

Dit is een zachte gezichtsscrub die door middel van rijstkorrels de huid reinigt en onzuiverheden voorkomt. Hij voorkomt ontstekingen en is daarbij ook nog antibacterieel. Door de oliën die in de scrub verwerkt zitten, wordt de huid direct gevoed.

Grappig! In eerste instantie wist ik niet dat in de scrub olie zat, dus ik vond mijn huid een beetje vettig aanvoelen na het reinigen, maar dat verklaard dus meer haha. Het is oprecht een fijne en zachte scrub! Hij reinigt goed en ik gebruik hem om de dag. Dat is echt prima! Mijn onzuiverheden lijken zeker te verminderen.

Boost of Freshness Facial lotion

Een milde reinigingsmelk die je voor het verwijderen van make-up en voor het opfrissen van je huid kan gebruiken. Je kan hem zelfs rondom je ogen gebruiken, handig 😉 Deze kan je ook goed gebruiken voor de droge, gevoelige en probleemhuid.

Een fijne lotion! Niets aan toe te voegen. Doet precies wat hij moet doen en mijn huid blijft lekker gereinigd achter.

De verpakkingen vind ik er ook heel mooi uitzien! En dat ze nog recyclebaar zijn vind ik helemaal leuk 😉 Zeker een aanrader. Zeker als je last hebt van een gevoelige huid, dan moet je deze producten eens proberen. Shop ze hier. En met de code 9HQEIERQ krijg je 10% korting!
9

Liefs,
Erin

Deze blog bevat producten die ik heb gekregen.

    Leave a Reply