verzorging

Lash Lift

februari 12, 2019

In december had ik een lash lift gewonnen bij LAQUE in Arnhem, super leuk! En nu hoor ik jullie denken, wat moet een meid uit een dorpje in Noord-Holland nou in Arnhem?? Mijn zus woont er, dus een goede reden om weer eens langs te gaan.

Maar goed, je kent het wel! Die decemberdrukte, ik ging het gewoon niet redden om op korte termijn langs te gaan, dus besloot ik dat mijn zus in plaats van mij mocht gaan. Wel in ruil dat zij haar ervaring eventjes met mij zou delen voor een blog! Dat is dan weer leuk voor de dames uit de buurt van Arnhem die een lash lift overwegen, wie weet wordt dit jullie vaste plekje! šŸ™‚

https://www.instagram.com/p/BtwXfmwCgmJ/?utm_source=ig_web_copy_link

Een lash lift is een behandeling voor, je raad het al, je wimpers. Tijdens deze behandeling worden je natuurlijke wimpers gekruld, een effect dat zo’n 6 weken zichtbaar blijft. Ikzelf heb dit ook al vaker gedaan en blijf er groot fan van! Ik vind het chiller zelfs dan wimperextensions, het vereist iets minder onderhoudt šŸ˜‰

Mijn zus, Yasmin dus, ging dus fijn voor mij voor een lashlift! En haar ervaring? Die lees je hieronder:

WatĀ vondĀ jeĀ vanĀ deĀ salonĀ enĀ deĀ styliste?

Yasmin: “Het salonnetje zag er heel leuk en gezellig uit, knus. Ook was het sfeertje binnen heel goed en fijn. De schoonheidsspecialiste was ook super lief! Ze vertelde wat ze ging doen en legde elke stap uit.” De salon wordt gerund door Annet, zij is wimperstyliste en OPI nagelstyliste, haar salonnetje zit dus in Arnhem.

WatĀ vondĀ jeĀ vanĀ deĀ behandeling?

Yasmin: “De behandeling duurde ongeveer 1,5 uur, wat langer dan ik van een andere keer gewend ben, maar het sluit wel aan bij wat Annet wilt: ‘Ik neem ruim de tijd voor mijn klanten en maak de behandeling persoonlijk.’, dit schijft zij op haar website.”

Yasmin: “Ook deed de behandeling geen pijn, het is wel eventjes lastig om langere tijd je ogen dicht te houden! Het is dan ook niet zo handig om je lenzen in te houden.”

WatĀ vondĀ jeĀ vanĀ hetĀ resultaat?

Voor en na!

Yasmin: “Ik heb geen lange wimpers van mijzelf, dus ik mocht niet de Bambi-look verwachten, maar het resultaat was heel mooi! Helemaal in combinatie met mascara, dan is het goed te zien. De krul bleef ook lang zitten. Zo tussen de 6 en 8 weken vernieuwen je wimpers zich, hierdoor zag je wel verschil tussen de ‘oude’ en ‘nieuwe’ wimpers. Maar na 6 weken mag je ook weer een nieuwe behandeling doen, dus dit hoeft niet storend te zijn.”

WatĀ vindĀ jeĀ vanĀ deĀ prijs/kwaliteitĀ verhouding?

Yasmin: “Goed! 45 euro voor de lash lift en verven van de wimpers is echt prima.”

Zoals jullie dus kunnen zien en kunnen lezen is mijn zus mega enthousiast en is LAQUE dus zeker een aanrader! Wil je ook een Lash Lift of een andere behandeling bij Annet? Check dan eventjes haar website.

Liefs,
Erin

    Leave a Reply