verzorging

Huidverbetering door Gladskin

mei 22, 2021

Mijn huid is altijd al een heikel punt geweest. Nog voor de pubertijd had ik al last van acne, puistjes en onzuiverheden. Gewoon de pech dat ik een gevoelige huid heb. In de pubertijd werd het natuurlijk alleen maar erger en met het groeien van mijn onzuivere huid, groeide ook mijn onzekerheid. Ik heb met mijn ouders stad en land afgelopen om een oplossing te vinden. Van huisarts naar huidarts, van schoonheidsspecialiste naar dermatoloog. Tja, het viel niet mee. Ik heb zalfjes gesmeerd, pillen geslikt en kreeg wekelijks huidverbeterende behandelingen.

Dat laatste hielp redelijk, misschien hadden we door moeten zetten, maar na bijna twee jaar behandelingen die enorm pijnlijk waren hebben we de stekker eruit getrokken. Die keuze kwam bij mij vandaan, ik trok het niet meer, huilend kwam ik thuis.

Ik kreeg de leeftijd van make-up en kon zo wat meer gaan verdoezelen, niet helemaal oké en soms iets te veel. Het gaf wel mijn zekerheid wat meer terug. Uiteindelijk begon ik ook met de pil, dit hielp iets, maar ik had er betere hoop bij. Weer een illusie armer.

Uiteindelijk ben ik het grotendeels gaan accepteren, ik raakte uit de pubertijd en mijn acne bleef. Maar ik was zekerder en stond sterker in mijn schoenen. Dat nam overigens niet weg dat ik mijn huid niet lelijk vond, ik vond het wel degelijk lelijk. Maar gelukkig waren er genoeg mensen om mij heen die wel vonden dat ik mooi was, op dat moment een dooddoener, maar achteraf waardevol.

Toch ben ik niet stil blijven zitten en probeer ik zo nu en dan wat nieuws. Inmiddels gebruik ik alweer een hele poos de producten van Gladskin, deze zag ik vaker voorbij komen en was toch stiekem benieuwd. Het is niet zomaar een product die claimt jouw huid te verbeteren, het zijn producten met een wetenschappelijke gedachtegang erachter. Daar hou ik van!

Gladskin richt zich vooral op het behouden van de goede bacteriën op de huid, die zijn tenslotte een onderdeel van jouw natuurlijke barrière voor invloeden van buitenaf, die wil je niet afbreken. De producten zijn dus lief en veilig daarvoor. De producten doden alleen de bacteriën die je niet op je huid wilt hebben en die onrust veroorzaken. Daarbij hebben ze verschillende productlijnen: acne, eczeem, rosacea en voor scheerirritatie. Ik gebruik dus de lijn voor acne, maar nu ik dit zo typ bedenk ik mij dat ik die voor scheerirritatie ook ga kopen haha.

De lijn met producten voor acne heeft verschillende type producten: een scrub, een facewash, make-upremover, een daily crème en een acne crème. Al deze producten bevallen geen parfum, conserveermiddelen of parabenen. Lekker veilig voor de gevoelige huid!

Ik gebruik ze allemaal, maar met absolute favoriet de facewash. Ik moest even wennen aan de substantie, het is een soort crème die veranderd in een melk. Maar daardoor is hij dus ook lekker zacht en soepel. Afijn, als je mijn stories hebt gezien kan je dus wel merken dat ik blij ben met deze producten en mijn huid er zeker van op knapt.

Wil jij ze ook? Check dan even de website van Gladskin.

Liefs,
Erin

    Leave a Reply