Lifestyle

Lekker slapen met Club9!

april 18, 2021

In 2016 zijn Peter en ik gaan samenwonen. Hij had al een eigen huisje en dus ook een complete inboedel, dus op de inhoud van mijn kledingkast na had ik niet zoveel in te brengen, helemaal prima. Mijn favoriet was zijn bed, gut, heerlijk bed! Nog steeds trouwens mijn favoriet, hoewel we minder slapen als “vroeger” haha. In ieder geval, dit bed kocht hij toen hij nog thuis woonde en dat is echt eeuwen geleden, je kunt dus wel bedenken hoe oud de matrassen zijn. Die waren echt toe aan vervanging. Inmiddels kunnen wij lekker slapen met Club9.

Maar, hoewel ik dol ben op slapen, vind ik matrassen echt reteduur. Ook vind ik het lastig: wat ligt lekker voor langere tijd? Waarop kunnen wij beide lekker slapen? Welke maat hebben we nodig? (Zonder grapjes, ik vergeet altijd de maten van ons bed, why!?).

Tijdens mijn zwangerschap merkte ik des te meer hoe belangrijk het is om een goed bed te hebben want met het verstrijken van de tijd en het groeien van mijn buik, werd het steeds zwaarder om een knappe nacht te maken. Mede door de oude matrassen, ze waren gewoon op (en oké, ook wel ruim 10 jaar oud). Daar kwam Club9 op ons pad!

Bij Club9 Sleepservice kan je lekker slapen voor een vast maandelijks bedrag. Je betaald 5 jaar lang iedere maand een bedrag en na 5 jaar kan jij weer verder slapen op een nieuw matras. En dan hoor ik je denken, na 5 jaar al!? Ja, na 5 jaar zou eigenlijk iedereen hun matras moeten vernieuwen. Eerlijk is eerlijk, ik ken maar een handvol mensen die dat doen. Mede door de dure aanschaf. Doordat je bij Club9 maandelijks betaald, is het dus én fijner voor de portemonnee en je bent gegarandeerd van een heerlijk en kwalitatief goed matras. Daarbij word je matras gewoon thuisbezorgd en na 5 jaar ook weer bij je opgehaald zodat ze gerecycled kunnen worden en dan krijg je dus weer een nieuw matras (of als je echt je oude wilt houden, be my guest haha).

Ik vind dit dus echt een uitkomst. Want een nieuw matras aanschaffen stelden wij iedere keer uit, te duur, te lastig, geen zin in. Maar nu door Club9 hadden wij binnen een week een nieuw matras (eigenlijk twee, we hebben 2 losse matrassen) en konden we ook nog eens 100 dagen proefslapen. Ze bevielen overigens prima, dus ze hoefden niet terug haha. Ik kan je zelfs verklappen dat ik na een week slapen op de nieuwe matrassen er ook op ben bevallen, ging dus ook prima en!! Alles is nog schoon en fris 😉

Bij het kiezen van een matras bij Club9 kan je een kleine test doen om te kijken welk soort matras bij je past. Voor rug-, zij- en buikslapers is een ander matras beschikbaar, het gaat er dan om hoe zacht een matras is. Ook zijn er verschillende maten beschikbaar, net zo makkelijk.

Ben jij nou ook nieuwsgierig of wil je een nieuw matras? Kijk dan eventjes hier .

Ik mag ook een fijne korting van 10% weggeven!

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen. Wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply