Lifestyle Mode

Lentesneakers shoppen bij Omoda

mei 23, 2021

Vroeger was ik altijd een beetje bang voor kleur en alles wat iets anders is dan anders. Dus speelde ik op safe droeg ik zo onopvallend mogelijke schoenen in zwart of donkerblauw. Niet te gek, want mensen zouden dat vast gek vinden. Grappig, hoe dat is veranderd en hoe blij ik van de voorjaarscollectie van dit jaar werd: kleur, kleur en nog eens kleur! HEERLIJK!

Vooral veel pastel kwam ik tegen, maar ook evengoed fellere kleuren en oké ook heus de wat minder opvallende combinaties. Toch vond ik de keuze uit kleur wel echt groter, alleen maar fijn, want daar was ik naar op zoek! Een fijn paar sneakers erbij voor dit voorjaar en de zomer, in een mooie en gezellige kleur.

Ik ging dus maar weer even los bij Omoda, hier was ik al eens eerder geslaagd voor een fijn kleurig paar. Nu dus weer! Ik heb deze keer gekozen voor een paar van het merk Fred de la Bretoniere, een heerlijk gezellig paar in pastelkleur. Voor mij is het de eerste keer dat ik van dit merk sneakers heb, maar ik woon er nu al in. Ze zijn van leder, ook van binnen en dat is zo enorm comfortabel. Dus mocht je ook nog een fijn paar zoeken, overweeg ze zeker. Ze vallen goed op maat!

Ik deel ook gewoon nog wat andere fijne tips en inspiratie, want de keuze was echt niet zo gemakkelijk hihi. Ik kwam namelijk ook nog wat apartere sneakers van Bronx tegen en fijne basic sneakers van Tommy Hilfiger. Dus ik zat nog even in twijfel, maar uiteindelijk heel blij met mijn keuze.

Wat ik vooral fijn vind aan deze sneakers is dat ze ook heel leuk staan onder een korte broek, rokje of jurkje. Vooral ook door de lekkere zomerse kleur. Hierdoor pak je ze gewoon snel uit de kast en doe je ze ook met mooi weer aan. En omdat ze van echt leder zijn, zijn ze fijn met koud weer maar ook met warm weer.

Heb jij al een keuze kunnen maken? Of twijfel je nog? Bekijk gewoon even de site van Omoda en begin met shoppen. Hoppa!

Liefs,
Erin

Ps. deze blog bevat producten die ik heb gekregen, wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply