Lifestyle

Recensie: Rens, mijn lifestyle guide

december 15, 2018

Ik probeer steeds vaker stil te staan en bewuster te leven, gewoon wat meer genieten en liever zijn voor mijzelf, maar ook voor de natuur. Ik denk dat dat ook de reden is dat ik gewoon net ietsje gekker ben op groene producten en alles wat met lifestyle te maken heeft. 

Zo kwam ik dan ook het boek: “Rens, mijn lifestyle guide” tegen en ik was mega nieuwsgierig. Nu ken ik de kookboeken van Rens, superleuk, maar soms ook gewoon niet zo praktisch. Misschien was ik daarom nog wel nieuwsgieriger naar dit boek, naar haar leven en haar tips!

Dit boek geeft je handvaten om bewuster te leven, recepten, lief zijn voor de wereld en beauty. Een fijne combinatie! 🙂

Stiekem dacht ik dat het boek misschien een beetje zweverig zou zijn. Iets te veel mind, mantra en ergens boven de wolken. Maar dat is echt niet het geval! Hij leest super fijn, schept herkenning en gewoon lekker down to earth. Ook staan er echt prachtige foto’s in en mooie quote’s (ben ik echt een sucker voor haha). Bijna elk hoofdstuk sluit af met opdrachten en DIY’s, om te bewegen, te ontspannen en los te laten. Ook legt ze uit over natuurlijke producten, heb ik echt een voorliefde voor! En haar rituelen. Zelfs de recepten zijn makkelijk! HALLO MAMAPROOF!

Ook schrijft Rens over haar jeugd en verleden, iets wat ik nog niet kon. Super leuk om te lezen, ze is niet alleen het zusje van, maar gewoon Rens. Ze schrijft er open en luchtig over. 

“Some people look for a beautiful place. Others make a place beautiful”, aldus Rens. 

Ik vind dat ze dit doorgevoerd heeft in haar boek, prachtig en eigen boek. Toch zo herkenbaar. 

Zeker een aanrader voor onder de kerstboom en voor de lifestyleboeken liefhebber! Gewoon al een prachtig boek om te hebben. Shop hem bij Unieboekspectrum.

Liefs, 
Erin

    Leave a Reply