Lifestyle

Het nieuwe programma van WW

januari 21, 2020

Het is voor mij niet de eerste keer dat ik bezig ben met WW (het nieuwe Weight Watchers). Afgelopen juni heb ik mij er voor het eerst mee bezig gehouden. Mijn blog hierover kan je hier lezen. Het beviel echt heel goed! Want het is niet alleen om af te vallen, het is ook enorm fijn om jezelf een gezonde levensstijl aan te leren. Precies wat ik nodig had.

Het was in het begin erg wennen, maar al snel ben je gewend aan de manier van gezond leven via WW. Het leuke aan WW is dat ze niet stil staan, continu zijn ze bezig met verbeteringen en proberen ze het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Iets wat voor vele van belang is!

WW

Dit jaar is het nieuwe programma van WW gelanceerd. Dit programma bestaat uit drie kleuren welke ieder zijn eigen eigenschappen heeft. Door middel van een kleine vragenlijst kan jij jouw keuze maken uit een kleur, zo krijg jij mijnWW; je eigen plan binnen WW. Waar wil je op richten en welke punten binnen jouw dieet vind jij belangrijk?

De groene kleur heeft heeft een kleine lijst met ZeroPoints en een wat langere lijst met SmartPoints. De blauwe kleur is WW Freestyle (die uit mijn eerdere blog.). De paarse kleur heeft een lange lijst met ZeroPoints en een wat kortere lijst met SmartPoints. Zie de foto hieronder:

Daarbij heb ik ook een aantal fijne kookboeken, hieruit haal ik onwijs veel inspiratie en motivatie om lekker en gezond te koken. Overigens heb je die niet perse nodig, online staat er ook veel 😀 Zeker een aanrader als je opzoek bent naar wat fijne recepten.

Ben je dus opzoek naar wat meer vrijheid en flexibiliteit in je voeding? Het nieuwe programma van WW bied echt de uitkomst.

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat gesponsorde content. Wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply