Huis

Een gezinsportret van Studio Urf & Ogel

januari 19, 2020

Ik ben dol op die grafische portretten, het is net weer eens iets anders dan een foto en het staat onwijs speels in je interieur. Ik ben ook wel van de kleuren in huis, dus dan is het helemaal leuk haha. Met dit in mij achterhoofd kwam ik bij de portretten van Studio Urf & Ogel uit.

Studio Urf & Ogel is opgericht door Cindy Terpsma, zij is ooit eens begonnen met twee illustraties: Meneer Beer en Mevrouw Konijn. Deze twee diertjes hebben er nu een hele grote familie bij, welke enorm geliefd zijn bij kindjes en hun ouders. De illustraties zijn kleurrijk en “simpel”, weinig poespas maar nog genoeg voor de verbeelding. Voor kindjes is er dus een hele grote collectie om uit te kiezen, zelfs uitnodigingen voor kinderfeestjes zitten in de collectie!

Daarbij kan je nu ook familieportretten laten ontwerpen, zoals die van mij! Aan alle kenmerken kan worden voldaan: van brillen tot haarkleur, van huisdieren tot kindjes. Alles is mogelijk. Ook kan je nog kleurvoorkeuren doorgeven, zo past het altijd bij jou in huis. Overigens ook erg leuk om cadeau te geven. Je kan hier kiezen uit een poster, tegeltje of een naambordje voor bij de deur. Het ontwerpen van je familieportret gaat trouwens heel gemakkelijk, je geeft je voorkeuren op en je ontvangt een test-PDF. Deze kan je controleren en eventueel nog aanpassen, zo weet je zeker dat het goed gaat. Niet veel later valt hij ook al bij jou op de deurmat.

Studio Urf & Ogel

Oh! En ben je opzoek naar geboortekaartjes? Hoppa! Ook die kan je shoppen bij Studio Urf & Ogel, de stijl van de kaartjes is ook weer enorm herkenbaar en typerend voor de collectie van Cindy. Ik vind ze leuk!

Wij zijn in ieder geval enorm bij met ons familieportret en deze staat dan ook al een poosje te pronken in de woonkamer! Wil jij er nou ook eentje? Bekijk dan even de website van Studio Urf & Ogel!

Liefs,
Erin

https://www.instagram.com/p/B7K22hrgWeI/

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen, wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply