Lifestyle

Gezonder leven met WW, het nieuwe Weight Watchers

juni 2, 2019

WW, het nieuwe Weight Watchers, ben jij er al mee bekend? Ik kon het wel, maar ik dacht altijd dat het specifiek gericht was op alleen afvallen. Tot ik erachter kwam dat het veel meer is dan alleen afvallen, want als je niet wilt afvallen, dan doe je dat ook niet. Je kan het bijvoorbeeld ook zeer goed gebruiken om een gezondere levensstijl te krijgen en je eetgewoonten aan te passen en te leren kennen.

Bovenstaande situatie was voor mij de reden om het nieuwe Weight Watchers uit te gaan proberen. Ik hoef namelijk niet af te vallen, maar veel gezonder leven is zeker geen overbodige luxe voor mij.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik het in het begin best lastig vond om me aan te passen, misschien ook wel omdat het afvallen niet perse nodig is. Dan ben je toch eerder geneigd om te denken “ahh komt wel!”, na iets langer dan een weekje lukte het mij al veel beter. Ik begon er zelfs lol in te krijgen! WW, Weight Watchers, geeft je namelijk enorm veel houvast door recepten te delen, eten dat je kunt kopen en een speciale app die gericht is op jouw situatie.

In de app kan je de benodigde informatie (over jouw leven) invullen en daarna is het alleen nog maar een kwestie van het invullen van je eten. In het begin keek ik een beetje de kat uit de boom, even kijken wat ik daadwerkelijk eet en beweeg. Daarna kon ik gemakkelijk zien waar in moest besparen op “punten”, want je krijgt een puntenbudget die je dagelijks kan uitgeven. Elk voedingsmiddel heeft een puntenaantal en het totaal van wat je eet, geeft aan of je moet bezuinigen. Door de recepten die je krijgt, kan je gemakkelijk zien wat een maaltijd kost aan punten en het geeft je inspiratie om gezonder te koken. Ook de etenswaren die je van WW kunt kopen zijn beter voor je en hierbij weet je precies wat het kost aan punten.

Kookboeken

Ik vond dit een hele prettige manier om gezonder te leven, je maakt er een soort spelletje van en hierdoor wordt het zelfs leuk om gezonder te leven. Iedere dag opnieuw nieuwe recepten proberen en opnieuw punten besparen. Ook krijg je extra punten als je beweegt, bijvoorbeeld bij sporten. Hierdoor heb je weer meer punten uit te geven. Leuk! Zo kan je toch een taartje of een lekker toetje eten. Je hoeft dus echt niet heilig te zijn!

Lekkernijen
Verantwoorde snacks van WW

Ik ben precies niets afgevallen en niets aangekomen, maar ik ben veel gezonder gaan leven. In combinatie met sporten heb ik een minder opgeblazen buik en ook veel minder maagzuur. Daarbij ben ik bijna niet meer verkouden! Wat een resultaat in 3 weken, wauw 😀

Ik ben nu op vakantie en voel me oprecht goed in mijn vel en dat terwijl ik dit tot voor kort echt niet voelde. Dus ook als je gezonder wilt leven, en niet hoeft af te vallen, is WW, het nieuwe Weight Watchers een heel goed idee.

Meer informatie kan je hier vinden. En hou mijn IG in de gaten voor een leuke give-away!

Liefs,
Erin

Ps. Dit is een blog die producten bevat die ik heb gekregen, voor meer informatie verwijs ik je graag door naar mijn disclaimer.

  • Reply
    Het nieuwe programma van WW - miniliefde
    januari 21, 2020 at 8:47 pm

    […] Afgelopen juni heb ik mij er voor het eerst mee bezig gehouden. Mijn blog hierover kan je hier lezen. Het beviel echt heel goed! Want het is niet alleen om af te vallen, het is ook enorm fijn om […]

Leave a Reply